Κερδίστε 6 δωροκουπόνια από την Blue Island!

Κερδίστε 6 δωροκουπόνια από την Blue Island!

Η Offsite σε συνεργασία με την εταιρεία Blue Island Plc χαρίζουν σε 6 τυχερούς δωροκουπόνια αξίας €15 για αγορές Φρέσκιας Κυπριακής Τσιπούρας και Λαβράκι, δικής της παραγωγής, από τις ψαραγορές της που βρίσκονται στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Παραλίμνι. Η Τσιπούρα και το Λαβράκι της Blue Island διακρίνονται για την φρεσκάδα τους, την εξαιρετική τους γεύση και εμφάνιση, αλλά και την υψηλή τους διατροφική αξία.

Οι κύριες δραστηριότητες της Blue Island είναι η εκτροφή Μεσογειακών ειδών ψαριών, όπως το Λαβράκι και η Τσιπούρα, και η εμπορία φρέσκων ψαριών και ζωντανών οστρακοειδών από την αλιεία ανοιχτής θάλασσας. Εκτός από το μοντέρνο σχεδιασμό  των καταστημάτων, οι ψαραγορές της Blue Island διασφαλίζουν τόσο την υγιεινή διατήρηση και την προβολή των προϊόντων, όσο και την εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στις ψαραγορές θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία από φρέσκα Κυπριακά ψάρια, αλλά και ψάρια από τη Μεσόγειο, τη Νορβηγία, την Νέα Ζηλανδία και από άλλες χώρες, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα και τις εκπληκτικές τιμές.

Εξασφαλίζοντας  το δωροκουπόνι, μπορείτε να επιλέξετε Τσιπούρα, Λαβράκι ή και τα δύο, και με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.blueislandrecipes.com πάρτε ιδέες με ποιους γευστικούς τρόπους μπορείτε να μαγειρέψετε τα φρέσκα σας ψάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Blue Island επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.blue-island.com/home-gr

 

Λήξη διαγωνισμού 22/12/2017

22