Μύδια Αχνιστά με Sambuca, Ντοματίνια και Βασιλικό

Μύδια Αχνιστά με Sambuca, Ντοματίνια και Βασιλικό
Ένα διαφορετικό πιάτο μόνο για εκλεκτούς ουρανίσκους

Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά  
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά

Υλικά για 2 μερίδες 
1kg Μαύρα Μύδια 
40ml Ελαιόλαδο 
1 Σκελίδα Σκόρδο 
1 Κρεμμύδι Φρέσκο 
100 ml Λευκό Κρασί 
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση 100 ml Sambuca 
50 γρ Φρέσκο Βασιλικό ψιλοκομμένο 

Εκτέλεση 
Σε ζεστό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα μύδια.
Τα αφήνουμε 3 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα.
Ανάβουμε με Sambuca και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Όταν ανοίξουν όλα τα μύδια  προσθέτουμε τα ντοματίνια και το βασιλικό.