Χοιρινό Σιγοψημένο, με BBQ sauce

Χοιρινό Σιγοψημένο, με BBQ sauce
Με αμερικάνικη γεύση
 
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 2 ώρες 
 
Υλικά για 6  μερίδες
 
1 kg χοιρινό λαιμό
250 γρ BBQ sauce
30 γρ ζάχαρη
30 γρ αλάτι
30 γρ πιπέρι μαύρο σπαστό
30 γρ πάπρικα 
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
10 γρ κύμινο
10 γρ Καγιέν
50 ml λάδι
500 ml ζωμό κοτόπουλο 
50 γρ τυρί μοτζαρέλα τριμμένη 
6 Ψωμάκια για μπιφτέκια 
 
Εκτέλεση
1. Μαρινάρετε το χοιρινό για τουλάχιστο 6 ώρες με λάδι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο, κρεμμύδι, κύμινο και Καγιέν 
2. Βάλτε το σε ταψί φούρνου, προσθέστε το ζωμό και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο για 1,5 ώρα στους 150c, σκεπασμένο
3. Αφαιρέστε το από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει για περίπου 30 λεπτά
4. Κόψτε το χοιρινό σε μικρές λωρίδες και βάλτε το σε τηγάνι να ζεσταθεί ξανά προσθέτοντας την σάλτσα BBQ.
5. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σε ζεστά ψωμάκια με τριμμένη μοτζαρέλα