Κοτόπουλο Βασιλέα με Αρωματισμένο Ρύζι

Κοτόπουλο Βασιλέα με Αρωματισμένο Ρύζι
Νόστιμο και υγιεινό πιάτο
 
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά 
 
Υλικά για 2 μερίδες
400 γρ κοτόπουλο φιλέτο
100 γρ λάδι
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 
200 γρ πιπεριές χρωματιστές 
100 ml λευκό κρασί
200 ml φρέσκια κρέμα
20 γρ εστραγκόν 
 300 γρ ρύζι ψημένο
½ δέσμη Κόλιανδρο ψιλοκομμένη  
100 γρ καρύδια 
50 γρ βούτυρο
 
Εκτέλεση
1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε φέτες και έπειτα τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες
2. Σε πολύ ζεστό τηγάνι προσθέτουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για 2 λεπτά.
3. Στη συνέχεια βάζουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές να τσιγαριστούν ελαφρός
4. Προσθέτουμε το κρασί και όταν ελαττωθεί στο 1/3 βάζουμε την φρέσκια κρέμα και το εστραγκόν. Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι
5. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το ψημένο ρύζι, το Κόλιανδρο και τα καρύδια 
6. Νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι