Δημοσιογράφος του Σίγμα στο νοσοκομείο. Τι συνέβη; (Φωτογραφία)

Δημοσιογράφος του Σίγμα στο νοσοκομείο. Τι συνέβη; (Φωτογραφία)

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε πριν από τέσσερις ημέρες ο δημοσιογράφος Μάριος Ιγνατίου, ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού Sigma στην Πάφο και αρχισυντάκτης του Pafospress.com. Η γνωστοποίηση του θέματος έγινε από τον ίδιο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ανέφερε πως το περασμένο Σάββατο, στην προσπάθεια του να υπερπηδήσει ξύλινη περίφραξη στην αυλή του σπιτιού του, έπεσε και έσπασε το γόνατό του. Ύστερα από τέσσερις μέρες νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ο δημοσιογράφος πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του.

Σε μήνυμα του στο Facebook δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό για την άψογη και επαγγελματική του συμπεριφορά.

Αναλυτικά έγραψε στην προσωπική του σελίδα: 

 «Μετά από μια τετραήμερη νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου με σπασμένο γόνατο οφείλω ειλικρινά και από καρδιάς ένα τεράστιο Ευχαριστώ στο ακούραστο Ορθοπεδικό Τμήμα. Γιατροί, νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό στο Ορθοπεδικό, το Χειρουργικό, το Ακτινολογικό, το Χημείο, τις Πρώτες Βοήθειες, τις εγγραφές, το Φαρμακείο (αυτά μόνο επιστρατεύτηκαν στη δίκη μου περίπτωση  δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για να περιθάλψουν εμάς τους ασθενείς που κατά καιρούς είμαστε από ιδιότροποι έως επικριτικοί μαζί τους. RESPECT!!!»

Καλή ανάρρωση συνάδελφε! 

25