Η Gigi Hadid φοράει τα κλασικά της

Η Gigi Hadid φοράει τα κλασικά της
Απλή και δυναμική στέλνει το δικό της μήνυμα

H Gigi Hadid και η Reebok ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το παγκόσμιο είδωλο της μόδας αγκαλιάζει το κίνημα #PerfectNever κι απορρίπτει το μύθο της τελειότητας, στη νέα φάση της καμπάνιας Be More Human

Η Gigi Hadid, σύμβολο της μόδας, οπαδός του fitness και trendsetter, γίνεται το νέο πρόσωπο του #PerfectNever κινήματος της Reebok και καλεί τις γυναίκες ανά τον κόσμο, να γιορτάσουν την ομορφιά των ατελειών τους και τη δύναμή τους να εξελίσσονται.

Η Gigi Hadid και η Reebok, καλούν τις γυναίκες να βρουν διέξοδο από κάθε τι αρνητικό μέσα από την άσκηση, μετουσιώνοντας το συμβολισμό του Reebok ΔΕΛΤΑ που καθρεπτίζει ότι με την εξάσκηση, ο άνθρωπος βελτιώνεται, όχι μόνο σωματικά αλλά και κοινωνικά και πνευματικά.

Ως διεθνές supermodel, η Gigi Hadid ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει για μια γυναίκα να νιώθει πίεση, προκειμένου να είναι και να δείχνει τέλεια, υπό το φόβο ενός παγκόσμιου κοινού από κριτές της εικόνας της. Η ίδια, έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία μέσα από το fitness. «Η άσκηση δεν είναι απλώς μια σωματική διαδικασία, είναι και πνευματική. Με βοηθάει να διατηρώ την ηρεμία μου, είναι η μόνη στιγμή που το μυαλό μου γαληνεύει», αναφέρει η Gigi. «Όταν ήμουν αθλήτρια, συνήθιζα να είμαι τόσο συγκεντρωμένη στο να είμαι τέλεια, που οι προπονητές μου με έβγαζαν τελείως εκτός αγώνων.

Επικεντρωνόμουν στα λάθη μου κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω ακόμα περισσότερα. Μέχρι που έμαθα να κάνω τα πράγματα διαφορετικά, να αλλάζω, να προσαρμόζομαι. Τότε, ήταν που αντιλήφθηκα ότι τα λάθη μου και οι ατέλειες μου, ήταν αυτά που με παρακινούσαν ακόμα περισσότερο». Μέσα από τη διαδικασία αυτή, η Gigi Hadid έμαθε ότι όλες οι αποτυχίες και τα εμπόδια την βοήθησαν να γίνει καλύτερη -γι’ αυτό και τις αποδέχτηκε, ως κίνητρο για να μαθαίνει και να εξελίσσεται. Η συνεργασία της με τη Reebok έχει στόχο να παρακινήσει κι άλλες γυναίκες να αποδεχθούν τις δικές τους, προσωπικές αποτυχίες και ατέλειες, ενδυναμώνοντας την τόλμη και τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.

Η Corinna Werkle, General Manager Training Business Unit της Reebok, επαινώντας την επιρροή που ασκεί η Gigi στη γυναικεία μόδα και τις γυναίκες γενικότερα, δηλώνει ότι «η Gigi Hadid θέτει τα πρότυπα του σύγχρονου στιλ σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ικανότητά της να συνδέει τη μόδα με τη γυμναστική, είναι έμπνευση για όλους ανά τον κόσμο. Ξεπερνάει  συνεχώς τα όρια με το να μην φοβάται, να παίρνει ρίσκα και να είναι διαφορετική. Μέσω της συνεργασίας της με την Reebok, η Hadid θα ενθαρρύνει και θα προκαλέσει τις γυναίκες, να εκφράζουν έντονα τις σκέψεις και τις απόψεις τους, με θαρραλέο στιλ και αποφασιστικότητα».

 

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Famous Sports #Platinum και ηλεκτρονικά στο στο www.famousports.com

25