3ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Ράλι

3ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Ράλι

08/12/2016 - 03:49

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου σε συνεργασία με το Μουσείο Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου, με ιδιαίτερη χαρά, διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φιλανθρωπικό Christmas Touring Rally την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Στόχος και του φετινού αγώνα είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, και να συμβάλουμε στην προσπάθεια για παροχή γεύματος σε όλες τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσοτέρους συνανθρώπους μας να περάσουν τις μέρες των εορτών χωρίς να στερηθούν βασικά αγαθά.
Η εκκίνηση της περιήγησης θα δοθεί, στο χώρο του Μουσείου Αυτοκινήτου στην οδό Επιμηθέως στις 09:01 από το δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της ανατολικής Λεμεσού, με τερματισμό στο χωριό Φαρμακάς όπου θα ακολουθήσει ειδική δοκιμασία δεξιοτεχνίας οδήγησης, γεύμα και απονομή βραβείων και αναμνηστικών. Η εισφορά συμμετοχής για διμελές πλήρωμά είναι 55 Ευρώ για μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ. και 60 ευρώ για μη μέλη της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω τον 12 ετών υπάρχει χρέωση 20ευρώ και 10 Ευρώ για παιδία κάτω των 12 ετών.

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει:
1. Καφές, τσάι και σνακ στο σημείο εκκίνησης (Μουσείο Αυτοκινήτου)
2. Πλούσιο γεύμα μπουφέ και ποτό/αναψυκτικό
3. Αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής για κάθε πλήρωμα
4. Βραβεία διαγωνιζομένων ανά κατηγορία
5. Ασφάλεια διαγωνιζομένων

Ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί τα παιδιά για να τους φέρει δώρα!
Με στόχο την ενίσχυση του σκοπού, στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και μη κλασικά οχήματα καθώς θα υπάρχει κατηγορία Χ. Για περαιτέρω πληροφορίες για τα πιο πάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ., στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσω email: [email protected].


Close