Ξεκινάει Το Πρωτάθλημα Drift!

Ξεκινάει Το Πρωτάθλημα Drift!

 

Την Κυριακή 30 Απριλίου ξεκινάει στην πίστα Achna Speedway το Πρωτάθλημα Power Drift Club 2017 by Psaltis Auto Parts and ENEOS Motor oil. Έντονος αναμένεται ο συναγωνισμός μεταξύ των οδηγών όπου μετά από λίγους μήνες χαλάρωσης, τα ελαστικά θα πάρουν και πάλι φωτιά από τις 9 το πρωί στην όμορφη ασφάλτινη πίστα της Κύπρου, κοντά στην Αχνα.

 

 

Με είσοδο 10 euro το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό.

Βασικός χορηγός του Πρωταθλήματος Power Drift Club 2017 η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά με τα λιπαντικά Eneos. Είμαστε σίγουροι ότι φέτος και με την βοήθεια της εταιρείας Ψάλτης Ανταλλακτικά  θα δούμε ένα από τα καλυτέρα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

 

 

Ο πρόεδρος του Power Drift Club κ. Ανδρος Αντωνίου δηλώνει:

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την χορηγία της εταιρείας Ψάλτης και είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε το καλύτερο θέαμα της χρονιάς»

 

Στο Πάνελ της δημοσιογραφικής διάσκεψης εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκίνητου ο Προέδρος κ Μάριος Πουλιτας, ο Προέδρος του Power Drift Club Cyprus κ. Άνδρος Αντωνίου ενώ την εταιρεία Ψάλτης εκπροσώπησε ο CEO κ. Ανδρέας Δ. Ψάλτης. Δηλώνουν πανέτοιμοι για να προχωρήσουν το Drift ακόμη ένα βήμα μπροστα.

25