Η Hyundai στο βάθρο των νικητών στο Ράλι Πορτογαλίας!

Η Hyundai στο βάθρο των νικητών στο Ράλι Πορτογαλίας!

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2017, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC), η Hyundai καταλαμβάνει τις δύο από τις τρεις θέσεις στο βάθρο των νικητών!

Δεύτερος της γενικής κατάταξης στο Ράλι Πορτογαλίας ο Thierry Neuville και τρίτος ο Dani Sordo. Αυτή είναι η έκτη φορά στην ιστορία της ομάδας, που δύο από τα πληρώματα της ανεβαίνουν στο βάθρο στον ίδιο αγώνα. Μετά και τα αποτελέσματα της Πορτογαλίας, η Hyundai Motorsport σταθεροποιήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ρωταθλήματος Κατασκευαστών με 173 βαθμούς. Επίσης,ο Thierry Neuville ανέβηκε στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Οδηγών,με 106 βαθμούς.

Ο διευθυντής της ομάδας, Michel Nandan, δήλωσε σχετικά: “Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει γι’ αυτό τον αγώνα, με δύο πληρώματα στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Θερμά συγχαρητήρια στους Thierry Neuville και Dani Sordo για την πολύ καλή δουλειά και το αποτέλεσμα που πέτυχαν... Πάμε τώρα στη Σαρδηνία, απ’ όπου έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις, ελπίζοντας ότι θα τις συνεχίσουμε με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο, κερδίζοντας το Ράλι ξανά”.

25