Το Motorshow 2017 ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται την Audi!

Το Motorshow 2017 ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται την Audi!

Το περίπτερο 7 της Κρατικής Έκθεσης, από την Πέμπτη 4 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 7 Μαΐου, θα γεμίσει με τις εντυπωσιακές γραμμές και σαγηνευτικές καμπύλες των μοντέλων Audi καθώς οι απαστράπτουσες επιφάνειες και η μοναδική ομορφιά τους θα δίνει στο κοινό ένα δυναμικό αέρα θαυμασμού και πόθου. Η εμπειρία των επισκεπτών της έκθεσης αυτοκινήτου Motorshow 2017 φυσικά δεν θα τελειώσει εδώ, αφού θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να εντυπωσιαστούν τόσο από τις τεχνολογίες και τις επιδόσεις των μοντέλων της Audi όσο και από τις ειδικές τιμές τους. Έτσι, κάθε επισκέπτης του Motorshow 2017, και πιο συγκεκριμένα του Περιπτέρου 7 της Audi, θα μπορεί να θαυμάσει το όνειρο αλλά και να το κάνει πραγματικότητα αποκτώντας το δικό του Audi, ευκολότερα!

Εκτός από τα μοντέλα Audi A1, A3 Sedan & Sportback, Α4, A6 και Q3 που προσφέρονται σε ειδικές τιμές, τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα Audi A5, Q5 και Q2 θα δώσουν στους επισκέπτες κάτι από το μέλλον. Με τις φουτουριστικές ιδέες, sporty γραμμές και το τεχνολογικό όραμα της Audi να ζωντανεύει μέσα από αυτά τα μοντέλα, κάθε λάτρης του ωραίου και του τεχνολογικά προηγμένου δεν θα μείνει αδιάφορος στην όψη τους.

Όλα τα μοντέλα Audi έρχονται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους Audi με τις ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις Unicars! 

Η έκθεση Motorshow 2017 θα είναι ανοιχτή Πέμπτη και Παρασκευή 04-05/05 από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 και το Σαββατοκύριακο 06-07/05 11:00 με 22:00.

25