Παρουσίαση του Νέου Peugeot 3008 SUV

Παρουσίαση του Νέου Peugeot 3008 SUV

02/05/2017 - 15:33

Στις 27 Απριλίου, στο περίπτερο HALL B (Ελληνικό περίπτερο) της Κρατικής Έκθεσης, κάποιοι τυχεροί, απόλαυσαν από κοντά το πολυαναμενόμενο SUV της Peugeot. Το νέο 3008, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017, το αυτοκίνητο που τερμάτισε πρώτο στο ράλι Ντακάρ και κέρδισε το κορυφαίο βραβείο για τον καλύτερο εσωτερικό σχεδιασμό στο Παρίσι, αποκαλύφθηκε μπροστά στα ενθουσιασμένα μάτια όσων παρευρέθηκαν.

Το νέο Peugeot 3008 SUV σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Peugeot, μια νέα γενιά αυτοκινήτων, τη γέννηση μιας νέας φιλοσοφίας για την εταιρεία. Χωρίς να μειώνει την απόλαυση στο ελάχιστο, ίσα ίσα κατορθώνοντας να τη μεγιστοποιήσει, το νέο 3008 SUV είναι ένα αυτοκίνητο για ασφαλή και ομαλή οδήγηση μέσα και έξω από την πόλη.

Το νέο 3008 SUV είναι, άλλωστε, και το πρώτο που διαθέτει, στη βασική έκδοση, το νέο, υπερσύγχρονο σύστημα της Peugeot i-Cockpit, όπως μπόρεσαν να διαπιστώσουν οι προσκεκλημένοι στην εξαιρετική παρουσίαση. Τελικά, με την άφιξη του νέου 3008 SUV και των υπερσύγχρονων συστημάτων του, ανέβηκε τόσο ο πήχης για τα υπόλοιπα SUV, όσο και για τις προσδοκίες μας!


Close