Σπουδαία διεθνής διάκριση για την εταιρεία Καποδίστριας

Σπουδαία διεθνής διάκριση για την εταιρεία Καποδίστριας
Της απονεμήθηκε στη Βουδαπέστη το βραβείο «Best Shareholder» του Ομίλου ΤΕΜΟΤ International για το 2016

Με το τιμητικό βραβείο «Best Shareholder» για το 2016 τιμήθηκε η εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ από το Διεθνή Εμπορικό Όμιλο TEMOT International, μέλη και μέτοχοι του οποίου είναι οι μεγαλύτερες και κυριότερες εταιρείες ανταλλακτικών αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πρόσφατο παγκόσμιο συνέδριο του Ομίλου που έγινε στη Βουδαπέστη μεταξύ 26 και 27 Σεπτεμβρίου, ενώπιον των 70 εταιρειών - μελών της TEMOT International, προερχόμενων από 67 διαφορετικές χώρες και από τις πέντε ηπείρους. Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ απέσπασε το βραβείο καθώς ήταν η εταιρεία με τον υψηλότερο δείκτη απόδοσης και πωλήσεων κατά το 2016, βάσει του αριθμού των οχημάτων στην Κυπριακή αγορά.  

Ο Πρόεδρος του διεθνούς Ομίλου TEMOT εξήρε την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό και δυναμισμό της, καθώς και τη ραγδαία ανάπτυξη της τα τελευταία χρόνια.

Το βραβείο παρέλαβαν οι Γενικοί Διευθυντές της εταιρείας, Κωνσταντίνος και Μάριος Καποδίστριας. Σε δήλωσή τους αναφέρουν πως «αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς να βραβεύεται η εταιρεία μας ενώπιον κολοσσιαίων εταιρειών του εξωτερικού, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο μαζί μας, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Αυτή η βράβευση δεν τιμά μόνο την εταιρεία μας, τα στελέχη, το προσωπικό και τους συνεργάτες της, αλλά ταυτόχρονα τιμά και την Κύπρο. Τέτοιες βραβεύσεις προσφέρουν τεράστια ηθική ικανοποίηση και αποτελούν την αναγνώριση των προσπαθειών μας, αλλά επίσης μας υπενθυμίζουν την ευθύνη που έχουμε ώστε να συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειες για περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη».

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας και διανομέας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο, με αριθμό εργαζομένων που πλησιάζει τους 230. Η εταιρεία είναι μέλος και μέτοχος του διεθνούς εμπορικού ομίλου TEMOT από το 2011. Παράλληλα κατέχει ηγετική θέση στην εισαγωγή και διανομή ελαστικών, λιπαντικών και επαγγελματικών εργαλείων, αντιπροσωπεύοντας μερικές από τις πιο γνωστές φίρμες παγκοσμίως, όπως Castrol, Hankook κ.α. 

25