Αν δεν έχεις επισκεφθεί ακόμα το 14o Boyz Stuff Show, δες τι χάνεις! (Φωτογραφίες και βίντεο)

Αν δεν έχεις επισκεφθεί ακόμα το 14o Boyz Stuff Show, δες τι χάνεις! (Φωτογραφίες και βίντεο)

Το 14ο Boyz Stuff Show άνοιξε το Σάββατο τις πύλες του σημειώνοντας τεράστια επιτυχία! Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στο μοναδικό αυτό event που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, πραγματοποιείται και φέτος στους χώρους της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία το Σαββατοκυρίακο 11 και 12 Νοεμβρίου 2017!

Το Boyz Stuff Show είναι λοιπόν σε εξέλιξη και σήμερα Κυριακή και σας περιμένει.

 

Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης αυτή τη χρονιά σπάει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ και καλύπτει μια έκταση πέραν των 11000m2!

Οι επισκέπτες θα δουν απίστευτα μοναδικά υπεραυτοκίνητα rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, Clubs αυτοκινήτων όλων των brands, ηχοσυστήματα πολλών decibel, οχήματα 4Χ4 και γενικά αυτοκίνητα που δεν βλέπουν καθημερινά στους δρόμους.

Οι λάτρεις του κλασικού θα απολαύσουν και πάλι την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή καθώς και υπέροχα supercars. 

Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών. 

Παράλληλα διοργανώνεται αγώνας Enduro με δεκάδες συμμετοχές μοτοσικλετών που θα προσφέρουν ένα καταπληκτικό θέαμα με την καθιερωμένη ειδική διαδρομή που πραγματοποιείται εντός του χώρου της έκθεσης.

Το Boyz Stuff Show έχει και φέτος σαν μεγάλους χορηγούς το Shark Energy Drink και την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου EKO, Υποστηρικτές την Psaltis Autoparts με τα λιπαντικά ENEOS και την πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού online Deliveryman.com.cy

Χορηγοί επικοινωνίας: Mix Fm και car.com.cy

14ο Boyz Stuff Show - Σάββατο και Κυριακή 11 & 12 Νοεμβρίου, από τις 10πμ μέχρι τις 11μμ

Λευκωσία-Κρατική Έκθεση : Περίπτερα 6, 5, 4, 7, Hall A, Hall B

Πληροφορίες: Τηλ. 22460580, 22396999 Email: [email protected]

 

25