Γιορτάζουμε 20 χρόνια υβριδικής υπεροχής

Γιορτάζουμε 20 χρόνια υβριδικής υπεροχής

Το Prius πρώτης γενιάς παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 1997 ως το πρώτο υβριδικό ηλεκτρικό επιβατικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε σε μαζική παραγωγή.

Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά - από τον τρόπο που επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε καθώς και στον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας. Το 1997, η Toyota παρουσίασε το Prius, ένα αυτοκίνητο ορόσημο, ένα αυτοκίνητο που άλλαξε τον τρόπο που οδηγούμε. Ήταν το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δεν χρειαζόταν φόρτιση χάρη στην πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία Toyota.

Σήμερα, 20 χρόνια αργότερα, συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να εξελίσσουμε την υβριδική τεχνολογία Toyota, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη στα περισσότερα από την σειρά μοντέλων μας και την οποία ήδη απολαμβάνουν περισσότεροι από 11 εκατομμύρια οδηγοί παγκόσμια. 

Για να γιορτάσουμε την 20ή επέτειο της υβριδικής ηγεσίας μας, τιμούμε τον πρωτοπόρο, το Toyota Prius, τον ηγέτη της της υβριδικής επανάστασης. Μαζί με έναν από τους κορυφαίους αστροφυσικούς του κόσμου, δώσαμε στο Prius τη δική του θέση ανάμεσα στα αστέρια. Το Prius Constellation, αποτελείται από 100 αστέρια όπου το όνομα προέρχεται από ιστορικά, πρωτότυπα και σύγχρονα μοντέλα της Toyota και μπορούν να φανούν από οπουδήποτε στο βόρειο ημισφαίριο για τις επόμενες γενιές.

Γιορτάστε μαζί μας τα 20 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας Toyota, και δείτε το  Prius Constellation στο www.priusconstellation.com

 

 

25