Στην ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ τα ελαστικά Goodyear και Dunlop

Στην ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ τα ελαστικά Goodyear και Dunlop
Η Goodyear – Dunlop επεκτείνει το δίκτυο διανομής της στην Κύπρο εντάσσοντας σε αυτό την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ από την 1η Ιανουαρίου 2018, με στόχο να οδηγηθούν τα ελαστικά Goodyear και Dunlop στην κορυφή της κυπριακής αγοράς

Με μια σπουδαία επιχειρηματική συμφωνία αποχαιρετάει το  2017 η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, η οποία την Τρίτη (19/12) παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου την έναρξη συνεργασίας με τον παγκόσμιο κολοσσό Goodyear – Dunlop. Από την 1η Ιανουαρίου 2018 τα ελαστικά πρώτης εφαρμογής Goodyear και Dunlop, καθώς επίσης και τα ελαστικά Sava, θα εισάγονται και θα διανέμονται στην Κύπρο από την Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ. 

Όπως εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, «μετά από εννιά δεκαετίες η Goodyear – Dunlop αποφάσισε όπως διαφοροποιήσει την εμπορική πολιτική της στην Κύπρο και συγκεκριμένα το δίκτυο διανομής της. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εντάσσεται στο επίσημο δίκτυο διανομής του κορυφαίου κατασκευαστή, με στόχο να οδηγηθούν τα ελαστικά Goodyear και Dunlop στην κορυφή της κυπριακής αγοράς».  

Μόλις πέντε χρόνια μετά τη δημιουργία του τμήματος Ελαστικών της Καποδίστριας, η εταιρεία διαθέτει σήμερα μια υπερπλήρη γκάμα, που αριθμεί δέκα– Hankook, Laufenn, Sailun κα- καλύπτοντας όλο το φάσμα αναγκών της αγοράς, γεγονός που την καθιστά πρωταγωνίστρια στον έντονα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενό τομέα ελαστικών στην Κύπρο. 

Ο κ. Καποδίστριας είπε με νόημα πως «το τμήμα Ελαστικών, μαζί με τα τμήματα Ανταλλακτικών, Τεχνικού Εξοπλισμού Συνεργείων, Εργαλείων και Λιπαντικών, τμήματα τα οποία θα δημιουργήσουν συνέργειες μεταξύ τους, θα καταστήσουν την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ τον πλέον στρατηγικό συνεργάτη για κάθε σύγχρονο συνεργείο».

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο δίκτυο στην Κύπρο, όσον αφορά τον τομέα της αυτοκίνησης, αφού διαθέτει επτά καταστήματα σε όλες τις επαρχίες, ενώ ο στόλος της αριθμεί πάνω από 115 οχήματα διανομής και υποστήριξης.

«Εξελισσόμαστε και επενδύουμε»

«Για πάνω από 48 χρόνια είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε το ψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και άριστης ποιότητας προϊόντα. Μελετούμε διαρκώς τις ανάγκες της αγοράς, εξελισσόμαστε και επενδύουμε για να παραμείνουμε ηγέτες και πάντοτε μπροστά από τον ανταγωνισμό» δήλωσε από την πλευρά του ο έτερος Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ κ. Μάριος Καποδίστριας και πρόσθεσε πως «το DNA των εταιρειών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και Goodyear – Dunlop ταιριάζει και οι φιλοσοφίες μας συνταυτίζονται. Στόχος μας είναι τα ελαστικά Goodyear, Dunlop και Sava να αποκτήσουν το μερίδιο που τους αξίζει στην κυπριακή αγορά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και  προτίμηση του Κύπριου καταναλωτή».

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες»

Στην συνέντευξη  Τύπου παρευρέθηκε ο Key Accounts Manager της Goodyear – Dunlop Hellas κ. Γιώργος Μεϊδάνης, ο οποίος δήλωσε «πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω την προσπάθεια της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ώστε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην κυπριακή αγορά. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης στα premium ελαστικά. Κρίναμε ότι η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, με την υποδομή, την οργάνωση και την ιστορία της στο χώρο της αυτοκίνησης, είναι ο κατάλληλος συνεργάτες για να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια». Πρόσθεσε επίσης πως «έχουμε μεγάλες προσδοκίες ειδικά στα ελαστικά υψηλών επιδόσεων –μια πολύ ανερχόμενη κατηγορία – όπου θέλουμε να γίνουμε ηγέτες στην αγορά, όπως είμαστε και στην Ελλάδα». Τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή αγορά βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Goodyear – Dunlop Ελλάς ΑΒΕΕ.

GOODYEAR – DUNLOP

Αφοσίωση στην καινοτομία

Έχοντας πουλήσει παγκοσμίως 41.1 εκατομμύρια τεμάχια το 2016, η Goodyear συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τρεις μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, ενώ Dunlop και Sava ανήκουν στον Όμιλο που έχει δημιουργήσει. Πρόκειται για μια φίρμα με 120 χρόνια αφοσίωση στην πρωτοπορία και στην τεχνολογική ανάπτυξη. Καινοτόμες τεχνολογίες όπως Run on Flat, Fuel Saving, Active Braking, Active CornerGrip, Smart Wear, Wear Control, SmartTred, Silent Armor και άλλες είναι εφαρμοσμένες στις σειρές ελαστικών της Goodyear και της Dunlop.  

Η αφοσίωση στη καινοτομία και στη τεχνολογική ανάπτυξη έφεραν την Goodyear να σηματοδοτεί ανεξίτηλα την ιστορία του ελαστικού.  Είναι γι αυτό σήμερα που τα προϊόντα Efficient Grip, Excellence, Eagle F1 Asymmetric, Wrangler, Cargo Marathon, Efficient Grip SUV και άλλα αποτελούν την πρώτη προτίμηση κατασκευαστών αυτοκινήτων όπως Mercedes Benz, Audi, BMW, Porsche, Jaguar, Maserati, Bentley, Toyota, Ford, VW, GM, Land rover, Nissan, FIAT και άλλα.

25