Μηχανοκίνητο θέαμα στο The Petrolheads Festival στη Λεμεσό

Μηχανοκίνητο θέαμα στο The Petrolheads Festival στη Λεμεσό
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ που έγινε ποτέ για τους λάτρεις του αυτοκινήτου στην Κύπρο

Για 1η φορά η ομάδα που έφερε στο νησί μας το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show (το οποίο γινεται εδώ και 15 χρόνια. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) αποφάσισε να βγεί έξω απο την Λευκωσία για την διοργάνωση του ΠΡΩΤΟΥ Φεστιβάλ φίλων αυτοκινήτου. 

 

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ που έγινε ποτέ για τους λάτρεις του αυτοκινήτου στην Κύπρο, είναι γεγονός και μάλιστα στον ιδανικότερο χώρο, στο λιμάνι Λεμεσού, στον τεράστιο χώρο έξω από τις νέες αίθουσες επιβατών!

 

Η οργάνωση φρόντισε μια μίνι στατική έκθεση οχημάτων όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν απο κοντά διάφορα Supercars, αγωνιστικά, πολιτικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που "βγάζουν" μάτια απο ομορφιά. 

 

Το μενού θα περιλαμβάνει επίσης τρεις υπέροχους Dj’s και συγκεκριμένα τους DJ Englezos, Dj 2NS και Andy Von Emmanouel οι οποίοι θα μας διασκεδάζουν συνεχώς, από τις 3μμ μέχρι τα μεσάνυχτα.

 

Παρά πολλά Highlights, όπως αυτοκίνητα που δεν εχετε ξαναδεί στους δρόμους, διάφορα καταστήματα του χώρου με αξεσουάρ, βελτιωτικοί οίκοι, διαγωνισμο ομορφιάς για την ανάδειξη του πιο όμορφου αυτοκινήτου στο Festival και άλλες εκπλήξεις που θα χαρίσουν στους φίλους του μηχανοκίνητου χώρου μια ξεχωριστή εμπειρία.

Φυσικά φροντίσαμε και για όσους πεινάσουν να έχουν αρκετές επιλογές απο "ξιμαρισμένα" sandwich μέχρι και Ασιατική κουζίνα!!!

 

Η όλη εκδήλωση είναι family friendly από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ όπου θα δημιουργηθεί και ένας μικρός προστατευμένος παιχνιδότοπος. Αργότερα θα ανέβουν οι ρυθμοί της μουσικής μέχρι και τα μεσάνυχτα.

 

Η είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ με δώρο ένα ποτό της αρεσκείας σας και στα 5 ευρώ για τους μικρούς μας φίλους.  

Οσοί θα ήθελα να παρουσιάσουν το αύτοκίνητο τους ή την εταιρεία τους στο Φεστιβάλ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 99675910.

25