Φιλανθρωπική πορεία απο τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ

Φιλανθρωπική πορεία απο τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ
Πορεία Εράνου του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου “ΖΩΗ” από τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ, στις 19/2/2017

 

Στις 19 Φεβρουαρίου 2017, ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ”, διοργάνωσε πορεία εράνου στα χωριά της επαρχίας Λευκωσίας με εθελοντές τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ.

Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν με όλη τους την καλή διάθεση στο κάλεσμα του Συνδέσμου, προσφέροντας την ανιδιοτελή στήριξη τους στο έργο του, για την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες συναφή αιματολογικές ασθένειες.

 

 

Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ ιδρύθηκαν το Μάιο του 2012 , από μία ομάδα φίλων μοτοσικλέτας με επικεφαλή τον Πανίκο Προκοπίου, διανύοντας πορείες σε όλη την Κύπρο.

Σήμερα οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές, συνεχίζουν να αυξάνονται και έχουν αναπτυχθεί σε μία υπέροχη ομάδα από ανθρώπους, οι οποίοι μέσα από τις πορείες που διανύουν προσφέρουν, ψυχαγωγικό, κοινωνικό αλλά και φιλανθρωπικό έργο.

Την Κυριακή στις 19 Φεβρουαρίου 2017, στις 9:00 το πρωί στην Αγία Βαρβάρα, τα μέλη των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ, από Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο συναντήθηκαν με μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, την Ειρήνη Κελογρηγόρη, για να ξεκινήσουν μαζί την πορεία εράνου.

 

 

Με πρώτο χωριό την Αγία Βαρβάρα, το μέλος Παναγιώτης Κρητικός, παρέλαβε την εισφορά από τον κοινοτάρχη παραδίδοντας την στο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, όπως γινόταν κάθε φορά με όλα τα μέλη.

Έπειτα συνέχισαν την πορεία τους στον Λυθροδόντα με το μέλος Σάββας Σάββα να λαμβάνει την επόμενη εισφορά από τον κοινοτάρχη του χωριού και συνέχισαν για το χωριό Καπέδες. Εκεί το μέλος Πάμπος Ευδοκίου παρέλαβε την εισφορά από τον κοινοτάρχη, ενώ στο χωριό Καμπιά την εισφορά παρέλαβε το μέλος Γιάννης Σεργίδης.

Έπειτα η πορεία έφθασε στο χωριό Γαλάτα, όπου ο κοινοτάρχης, ο ιερέας και μέλη του Δ.Σ. του χωριού πρόσφεραν τη δική τους εισφορά στο μέλος Άνθος Μωυσέως και μετά στο χωριό Κοράκου, όπου την εισφορά παρέλαβε το μέλος Πάνος Καρανικόλας.  

Γύρω στις 14:30 το μεσημέρι έγινε σταθμός για φαγητό και ξεκούραση στο χωριό Κάμπος, όπου εκεί το μέλος Γιώργος Γεωργίου παρέλαβε την εισφορά του χωριού.

Μετά η πορεία συνεχίστηκε στο χωριό Κάτω Κουτραφάς με την κοινοτάρχη να κάνει την εισφορά του χωριού και στην συνέχεια στην Αγία Μαρίνα, όπου το μέλος Γιώργος Βουνιώτης πήρε την εισφορά χωριού από τον κοινοτάρχη.

Προτελευταίος σταθμός ήταν το χωριό Περιστερώνα με το μέλος Σταύρος Αργυρού να παραλαμβάνει την εισφορά από τον κοινοτάρχη και τέλος το χωριό Μένοικο με το μέλος Νίκο Κωστόπουλο να παίρνει την εισφορά του χωριού από τον κοινοτάρχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία αποτελείτο από 17 άτομα, μεταξύ των οποίων τα μέλη  Σταύρος Λεονίδου και Χριστόδουλος Ισαίας. Επίσης την ομάδα συνόδευαν και οι συνοδηγοί Χριστίνα Χριστοδούλου, Αναστασία Κωστόπουλου και Σόφη Χούλη.

Λόγω της πολυπλοκότητας της διαδρομής και της πίεσης του χρόνου η πορεία δεν πέρασε από τα χωριά Άγιος Επιφάνειος, Κάτω Πύργος Τυλληρίας, Δένια και Ανθούπολης. Οι κοινοτάρχες των χωριών αυτών θα κάνουν κατάθεση την εισφορά τους στα τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου. Το ίδιο επίσης θα κάνουν και οι κοινοτάρχες των χωριών Αγροκηπιά, Αλάμπρα, Βυζακιά και Άγιος Ιωάννης Μαλούντας.

 

 

Ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ”, ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ, Πανίκο Προκοπίου, ο οποίος σχεδίασε και συντόνισε τη διαδρομή της πορείας εράνου με όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, καθώς επίσης και όλα τα μέλη τα οποία έλαβαν μέρος και έφεραν εις πέρας αυτή την αποστολή. Επίσης ευχαριστεί και τα χωριά της επαρχίας Λευκωσίας για τη συνεισφορά τους στο Σύνδεσμο.

Πορεία Αγάπης θα ήταν η πιο σωστή έκφραση, αφού απαρτιζόταν αποκλειστικά από εθελοντές, οι οποίοι πρόσφεραν ανιδιοτελώς με όλη τους την αγάπη, την βοήθεια τους θέλοντας έτσι να περάσουν μήνυμα αγάπης για τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους αλλά και μήνυμα αγάπης για το σωστό μοτοσικλετισμό.

Η πορεία που ξεκίνησε από τις 6:00 το πρωί για τα μέλη τα οποία ξεκίνησαν από την Πάφο και τερματίστηκε στις 21:30 το βράδυ διανύοντας συνολικά Λευκωσία 370Khm, Λεμεσός 440Khm και Πάφος 560Khm.

Μπράβο σε όλους τους Ενωμένου Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ, οι πράξεις τους παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας…Άξιοι..

 

Ειρήνη Κελογρηγόρη,

εκ μέρους του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου “ΖΩΗ”

25