2ος Αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος MOTOCROSS 2017-2018

2ος  Αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος MOTOCROSS 2017-2018

Ο Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας διοργανώνει τον 2ον αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross 2017-2018, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας στην επαρχία Λευκωσίας, στην πίστα MX-Pro στην Ποταμιά, στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ.

 

 

Με το πέρας του πρώτου αγώνα να σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό και για φέτος πρωτάθλημα οι αναβάτες όλων των κατηγοριών αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο μια πετυχημένη χρονιά και διεκδίκηση βαθμών για τους φετινούς τίτλους.  

Η φετινή χρονιά σηματοδοτείται ως η 5η χρονιά στην οποία διεξάγονται αγώνες πρωταθλήματος στη Λευκωσία, στην εγκεκριμένη από την ΚΟΜ πίστα MX-PRO στην Ποταμιά.

Η πίστα είναι εύκολα προσβάσιμη με μεγάλους χώρους στάθμευσης. Διαθέτει στεγασμένη κερκίδα διαμορφωμένη έτσι ώστε η θέαση να καλύπτει όλη τη διαδρομή  καθώς και καφετερία με ποτά και φαγητά. Η πίστα MX-PRO παρέχει όλες τις ανέσεις για να μπορούν οι θεατές να απολαμβάνουν τους αγώνες και η διεύθυνση φροντίζει να τη βελτιώνει συνεχώς για να φιλοξενεί περισσότερους φίλαθλους.

 

 

Για ακόμα μία φορά ο Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας  μαζί με τη διεύθυνση της πίστας MX-PRO της Ποταμιάς, δείχνουν την ευαισθησία τους σε άτομα που πάσχουν από λευχαιμία και άλλα αιματολογικά προβλήματα, στηρίζοντας τον Παγκύπριο Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο ΖΩΗ στο φιλανθρωπικό του έργο με το να τον φιλοξενήσει στο χώρο της πίστας. Οι εθελοντές θα διαθέτουν τον ετήσιο λαχνό του συνδέσμου και φυλακτά  προς πώληση για την οικονομική ενίσχυση των ασθενών.

Τα μέλη του Ομίλου Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας και η οργανωτική επιτροπή της πίστας θα φροντίσουν έτσι ώστε οι θεατές να απολαύσουν ακόμα ένα αγώνα!

Οι κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τη προκήρυξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας είναι οι MX1, MX2, MX3, MX3OVER, MX4, MX85, MX65 και MXVET.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες!

25