Εντυπωσιακή η Porsche Panamera Executive

Εντυπωσιακή η Porsche Panamera Executive

29/12/2016 - 14:07

H επίσημη παρουσίαση της Porsche Panamera Executive έγινε πριν ένα μήνα στο σαλόνι του Λος Αντζελες και δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα πολυτελέστατο και πολύ γρήγορο αυτοκίνητο για απαιτητικούς.

Πριν λίγες μέρες  παρουσιάστηκε μια ειδικά τροποποιημένη Panamera Executive Turbo, από την ίδια την Porsche. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι βαμμένο στην απόχρωση Carmine Red και φέρει το πακέτο έξτρα εξοπλισμού SportDesign σε μαύρο χρώμα. Ωστόσο, το πιο έντονο στοιχείο της τροποποίησης είναι το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο έχει φινιριστεί σε κόκκινο και μαύρο σε πολλές λεπτομέρειες. Μπορεί να διακρίνει κανείς το έντονο κόκκινο στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα, ακόμη και στο κλειδί του αυτοκινήτου.

porsche_santa_2_28122016

Φωτογραφίες του πίσω τμήματος της καμπίνας δεν δημοσιεύθηκαμ, αλλά έγινε γνωστό ότι το αυτοκίνητο φέρει το σύστημα ψυχαγωγίας με τις δύο οθόνες των 10.1 ιντσών στο πίσω μέρος των εμπρός προσκεφάλων. Φανταζόμαστε ότι σε παρόμοιες αποχρώσεις κυμαίνεται και η τροποποίηση του πίσω μέρους, λοιπόν. Φυσικά, το μοντέλο φέρει τον πλουσιότατο εξοπλισμό της έκδοσης Turbo, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να κοστίζει περίπου 200.000 δολάρια...


Close