Η Lexus και ο Mark Ronson καλούν το κοινό να ηχογραφήσει το δικό του μουσικό κομμάτι για μια εκπληκτική εμπειρία οδήγησης με το νέο Lexus LC

Η Lexus και ο Mark Ronson καλούν το κοινό να ηχογραφήσει το δικό του μουσικό κομμάτι για μια εκπληκτική εμπειρία οδήγησης με το νέο Lexus LC
Η Lexus ενώνει τις δυνάμεις της με τον γνωστό παραγωγό μουσικής και καλεί τους θαυμαστές της να γιορτάσουν την έναρξη του λανσαρίσματος του πολυτελούς Lexus LC αφήνοντας το προσωπικό τους στίγμα, όπως δηλώνει και το όνομα της καμπάνιας, “Make your Mark”.

 

Η Lexus και ο Mark Ronson παρουσιάζουν μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, μέσω της οποίας οι λάτρεις της μουσικής αλλά και των αυτοκινήτων θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την εμπειρία του Νέου Lexus LC, δημιουργώντας ένα δικό τους μουσικό κομμάτι με στοιχεία παραγωγής από τον ίδιο τον Ronson στο στούντιο.

Αντλώντας την έμπνευση από το πρωτοποριακό και πολυτελές LC coupe, καθώς επίσης και από αξιοθέατα και ήχους της Ίμπιζα, του παγκοσμίως  φημισμένου μουσικού hotspot, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν οι ίδιοι DJs, με πρόσβαση σε μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα όπου θα δημιουργήσουν το δικό τους κομμάτι, που θα είναι βασισμένο στον κορυφαίο μουσικό sequencer της Novation Launchpad.

Ως ένας ενθουσιώδης οδηγός και (φυσικά) λάτρης της μουσικής όπως ο ίδιος ο Mark, δημιούργησε ένα κομμάτι για το δικό του προσωπικό άλμπουμ, ως έμπνευση για όσους θα δεχθούν την πρόκληση, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της Lexus. http://www.lexus.com.cy/lexus-today/make-your-mark/behind-the-scenes/#BTSImagesAndVideos

Η Ίμπιζα ήταν η ιδανική τοποθεσία για να αναδείξει τη φιλοδοξία της Lexus, να δημιουργήσει εκπληκτικές εμπειρίες στον τομέα της μουσικής, της τέχνης και της τεχνολογίας αφού ως προορισμός αναγνωρίζεται για τη μουσική της κληρονομιά, έχοντας φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο καινοτόμους καλλιτέχνες μουσικής στον κόσμο. Φημισμένη για τους παραλιακούς δρόμους, τα κρυστάλλινα νερά της, και τα εντυπωσιακά τοπία της, η Ίμπιζα αποτελεί το τέλειο σκηνικό για να τονιστεί ο ασυμβίβαστος σχεδιασμός και επιδόσεις του Νέου Lexus LC.

Η επιβλητική αυτή εμπειρία οδήγησης του LC, σηματοδοτεί την επόμενη φάση της καμπάνιας του «Make Your Mark», η οποία κατά τους επόμενους πέντε μήνες θα δώσει στο κοινό την ευκαιρία να βιώσει εκπληκτικές εμπειρίες.

Ο σχεδιασμός του LC coupe παραμένει σε απίστευτο βαθμό πανομοιότυπος με του LF-LC concept αυτοκινήτου, ανακηρύσσοντας και τα δύο αυτοκίνητα νικητές του βραβείου «Eyes On Design». Το νέο LC αποδεικνύει ότι η σχεδιαστική κουλτούρα της Lexus διαρκώς εξελίσσεται και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ της σχεδιαστικής ομάδας και των μηχανικών, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εκπληκτικό αυτοκίνητο που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Για να δημιουργήσετε το δικό σας μουσικό κομμάτι που θα συνοδεύει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης του LC, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο http://www.lexus.com.cy/lexus-today/make-your-mark/ .

25