Boyz Stuff Show 2016 – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Boyz Stuff Show 2016 – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Boyz Stuff Show 2016 – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Είναι το μεγαλύτερο Show της χρονιάς στην Κύπρο! Το 13ο Boyz Stuff Show πέρασε στην ιστορία, αφού προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου στην Κρατική Έκθεση. Πολλά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, διάφορες εταιρείες για λιπαντικά, αξεσουάρ, ζάντες, ελαστικά και πολλά προιόντα για τον άντρα, έδωσαν το παρόν τους κάνοντας την έκθεση πλουσιότερη από ποτέ.

shark-energy-drink-logo-blue

Το 13ο Boyz stuff Show έκλεισε τις πύλες του αφήνοντας στους επισκέπτες τις καλύτερες εντυπώσεις. Η φετινή διοργάνωση ήταν η μεγαλύτερη όλων των εποχών και η πιομεγάλη έκθεση γενικά στην Κύπρο των τελευταίων χρόνων! Χρησιμοποιήθηκαν τα Περίπτερα 6,5,4,7,2 & 1 για την έκθεση λόγω των περισσότερων εκθετών που δήλωσαν φέτος συμμετοχή.

eko-tampela-racing

Η παρουσία της εταιρείας Ψάλτης Ανταλλακτικά με γύρω στις 30 αντιπροσωπείες που ήρθαν ειδικά για την έκθεση έχοντας το δικό τους περίπτερο, ανέβασε το ήδη βελτιωμένο επίπεδο της όλης έκθεσης πολύ ψηλά. Τα θετικά σχόλια των εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν αναμενόμενα, αφού το Boyz Stuff Show είχε ουσία και πλούσια εκθέματα.

psaltis_logo_autoparts_top_english

Πολλοί ήταν οι ντόπιοι εκθέτες που τίμησαν την έκθεση με την παρουσία τους. Εισαγωγείς, βελτιώσεις, ανταλλακτικά, valeting, ελαστικά, λιπαντικά, μοτοσικλέτες και αξεσουάρ, όλοι ήταν εκεί. Και όπως πάντα, Clubs αυτοκινήτων αλλά και ιδιώτες, έφεραν τα αυτοκίνητα τους στην έκθεση ομορφαίνοντας την όλη έκθεση.

wurth-logo

Βασική ατραξιόν φέτος ήταν το θηριώδες αυτοκίνητο του πρωταθλητή Time Attack Αγγλίας, Pani Pastou παρέα με το αναβασιάρικο EVO 3 του Δημήτρη Λάμπρου αλλά και δεκάδες άλλα αγωνιστικά και street αυτοκίνητα.

Boyz Stuff Show

Εκεί ήταν και το αυτοκίνητο του παγκόσμιου πρωταθλητή Valentino Rossi, το οποίο έφεραν στηνΚύπρο τα λιπαντικά ENEOS και η εταιρεία Ψάλτης ανταλλακτικά και το οποίο τράβηξε τα βλέμματα των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης.

img_3735

Δεν ξεχνάμε φυσικά το Dirt Rally που μας πρόσφερε το Kinx ESports Arena και το ασταμάτητο Live Stream απο τα παιδιά του CPCC.

img_3873

Στο Boyz Stuff Show είχαμε ακόμη προϊόντα για τον άντρα, φλίπερ και jukeboxes, gaming, collectibles ενώ την όλη έκθεση και τους εκθέτες σέρβιρε διαδικτυακά φαγητό πλατφόρμα online food delivery στην Κύπρο, το Deliveryman.com.cy.

Στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης είχαμε τη διοργάνωση ειδικής διαδρομής αγώνα Enduro ενώ στον ίδιο χώρο έγινε ο τερματισμός και οι απονομές του αγώνα, μπροστά σε πλήθος κόσμου.

img_3597

Το περίπτερο 1 ήταν το πιο «φασαριόζικο» του show αφού φιλοξένησε τα αυτοκίνητα του ήχου τα οποία έφεραν οι αντιπρόσωποι ηχοσυστημάτων. Εκεί διενεργήθηκε στην παρουσία ευρωπαίου κριτή και διαγωνισμός db drag, με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία, αφού σχεδόν ισοφαρίστηκε το παγκόσμιο ρεκόρ!

Βασικοί χορηγοί του 13ου Boyz Stuff Show ήταν το Shark Energy Drink  και η βενζίνη EKO Racing 98.

Χοηγοί ήταν επίσης οι Psaltis Autoparts, Wurth και η πλατφόρμα www.deliveryman.com.cy.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο Mix Fm και η ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite Auto

Βασικός συνεργάτης της διοργάνωσης ήταν επίσης τα Coffee Brands που κέρασαν χιλιάδες νόστιμους καφέδες στους επισκέπτες της έκθεσης.

deliveryman-logo

Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης στην Κύπρο είναι πλέον ένα γεγονός που μπαίνει στο ημερολόγιο του κάθε λάτρη του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Είναι η μεγαλύτερη σε έκταση έκθεση που διοργανώνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας με πέραν των 9000 τετρ.μέτρων εκθεσιακούς χώρους.

Ο προκαταρκτικός σχεδιασμός για το 13ο Boyz Stuff Show έχει ήδη ξεκινήσει!

Ευχαριστούμε τον Ευγένιο Νικολαίδη για τις φοβερές του φωτογραφίες. Μαζί ευχαριστούμε την Geopouros Productions, τον iHacker, τον HattoriCy αλλα και όσους μας πρόσφεραν πανέμορφα βίντεο μέσα απο τα κανάλια τους.

Δείτε πολύ περισσότερες φωτογραφίες από την έκθεση Boyz Stuff Show 2016 εδώ.

Home