Χαμός με καρφιά Χατζηλιασή για Ανόρθωση και Πάφο

Χαμός με καρφιά Χατζηλιασή για Ανόρθωση και Πάφο
Τα καρφιά Χατζηλιασή για Ανόρθωση και Πάφο και οι έντονες αντιδράσεις

Συνεχίζεται ο απόηχος της κόντρας Χατζηλιασή και Ανόρθωσης- Πάφου.

Μετά το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος πετόσφαιρας.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, ακολούθησε καυστική ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια από τον εκπρόσωπο Τύπου του Σωματείου των γαλαζοκιτρίνων Πανίκο Χατζηλιασή:

"Χιλια μπραβο στη Παφο & το Βαρωσι. Εφορτωθηκετε παλε. Τα αδικα ουκ ευλογουνται!!! Θα τα πουμε συντομα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ"

Απάντηση Παφιακού: "Μπορεί το αποτέλεσμα να λύπησε το ΑΠΟΕΛ, αλλά..."

Ο Κλεάνθης Σκορδής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Παφιακού τοποθετείται μέσω του kerkida.net για την χθεσινή ανακοίνωση της πετοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, για τις υπόνοιες που άφησαν περί χαμηλής ηθικής και στοιχιματισμού και για την ανάρτηση του Πανίκου Χατζηλιασή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Δεν θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ. Εμείς κοιτάζουμε μόνο τον στόχο μας. Ο πετοσφαιριστής μας ο Άκης Ασπιώτης τραυματίστηκε, το ίδιο και ο Χρίστος ο Παπαδόπουλος. Εμείς κοιτάζουμε το πότε θα επανέλθουν στην ομάδα. Μπορεί το αποτέλεσμα να λύπησε το ΑΠΟΕΛ, αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο τον Παφιακό. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Απάντηση Ανόρθωσης: "Οι αιχμές αγγίζουν ολόκληρο το οικοδόμημα και όλο τον κόσμο της Αμμοχώστου"

Η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, επικοινώνησε με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ Ανόρθωσης και πρόεδρο της Επιτροπής Πετόσφαιρας της ομάδας Μάκη Κοντό, για να σχολιάσει την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και την ανάρτηση του Πανίκου Χατζηλιασή που αφήνουν αιχμές για στημένα παιχνίδια στο χώρο του αθλήματος. 

Η δήλωσή του:

«Η πορεία της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης τον β΄ γύρο τα λέει όλα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη νίκη της ομάδας μου. Δεν θέλω να σχολιάσω την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και την ανάρτηση του Χατζηλιασή. Το θέμα θα απασχολήσει το Δ.Σ της Ανόρθωσης και όχι την επιτροπή πετόσφαιρας. Οι αιχμές αγγίζουν ολόκληρο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης και όλο τον κόσμο της Αμμοχώστου».

4