Ράλι Κύπρος:Τροποποιούνται διαδρομές μικρών λεωφορείων Λευκωσίας

Ράλι Κύπρος:Τροποποιούνται διαδρομές μικρών λεωφορείων Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας, σε σημερινή ανακοίνωση του, πληροφορεί το κοινό ότι την Τετάρτη 13 από τις 3:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3:00 το απόγευμα η διαδρομή λ1 των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας θα τροποποιηθεί, λόγω της διοργάνωσης του Διεθνούς Ράλλυ Κύπρος 2018.  

Συγκεκριμένα, για τη διαδρομή λ1: Από την αφετηρία στο Παλαιό ΓΣΠ τα λεωφορεία θα ακολουθήσουν πορεία στη λεωφόρο Ευαγόρου μέχρι τα φώτα τροχαίας του Υπουργείου Οικονομικών. Θα συνεχίσουν αριστερά στην οδό Ανδρέα Δημητρίου μέχρι το τέρμα, αριστερά στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, ευθεία στην οδό Διαγόρου, δεξιά στη λεωφόρο Ομήρου (παρά την Πλατεία Λόυντ Τζώρτζ), αριστερά στα φώτα τροχαίας της Πλατείας Διονυσίου Σολωμού και ευθέια μετά τα φώτα τροχαίας στην οδό Βασιλέως Βουλγαροκτόνου. Η πορεία της διαδρομής λ1 θα συνεχίσει κανονικά από τη στάση 10 - Αρσινόης μέχρι τον τερματισμό της διαδρομής στο Παλαιό ΓΣΠ. Κατά συνέπεια, οι στάσεις 2 μέχρι 8 δεν θα διεξάγονται.

 

Με το τέλος της αναγνωριστικής διαδρομής της Τετάρτης 13 Ιουνίου και της Ειδικής Διαδρομής την Κυριακή 17 Ιουνίου,  η διαδρομή λ1 των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας θα διεξάγεται κανονικά, καταλήγει η ανακοίνωση.

4