Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Μολέδο

Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Μολέδο

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Αθήνα και τη συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέδο για το συμβόλαιό του στη σημερινή του συνάντηση με τον Βραζιλιάνο στόπερ και τον Παναθηναϊκό.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας όλων των εμπλεκόμενων πλευρών θεωρείται πως είναι πλέον θέμα χρόνου, καθώς το μόνο που απομένει είναι κάποιες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση των δύο συλλόγων, οι οποίες πρέπει να φέρουν τις εγκρίσεις των Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Δικέφαλος ανέβασε λίγο την προσφορά του τόσο προς τον Μολέδο όσο και προς τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες, ενώ για πρώτη φορά στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Μυστακίδη.

Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ο Μολέδο θα ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη και την αντίθετη διαδρομή προς την Αθήνα θα κάνουν οι Κάτσε και Κωνσταντινίδης, που προβλέπονται στα ανταλλάγματα, ενώ το ποσό του ενοικίου που θα καρπωθεί ο Παναθηναϊκός υπολογίζεται περί τις 350.000 ευρώ, συν ένα μέρος του συμβολαίου που οφείλεται στον Μολέδο και αναμένεται να χαρίσει ο θηριώδης Βραζιλιάνος.

4