Συμφωνία Μολέντο - ΠΑΟΚ, μένει το "ναι" του Παναθηναϊκού

Συμφωνία Μολέντο - ΠΑΟΚ, μένει το "ναι" του Παναθηναϊκού

O ΠΑΟΚ συμφώνησε οριστικά με τον Ροντρίγκο Μολέντο, βελτίωσε την προσφορά του στον Παναθηναϊκό προσφέροντας ως δανεικό και τον Μυστακίδη και περιμένει το οριστικό "ναι" του Τριφυλλιού.

Τα τελευταία επεισόδια του "σίριαλ" με τον Ροντρίγκο Μολέντο εκτυλίσσονται αυτές τις ώρες, καθώς ο Βραζιλιάνος συμφώνησε οριστικά με τον ΠΑΟΚ και για να κλείσει η μεταγραφή απομένει το οριστικό "ναι" του Παναθηναϊκού.

Το σημερινό ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στην Αθήνα τελεσφόρησε - τουλάχιστον σε πρώτη φάση - για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να πετύχει οριστική συμφωνία με τον Ροδρίγκο Μολέντο, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες φιλοξενεί στην Αθήνα την αδελφή του, που ουσιαστικά είναι και ο... δεύτερος μάνατζέρ του, εκτός από το γραφείο που τον εκπροσωπεί επισήμως.

Στις σημερινές συζητήσεις μεταξύ των τριών πλευρών διευθετήθηκε και το θέμα των οφειλών του Παναθηναϊκού προς τον Βραζιλιάνο (180.000 ευρώ), αλλά ακόμη το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά: ο ΠΑΟΚ περιμένει το τελικό "ναι" του Τριφυλλιού! Δεδομένη είναι η απόκτηση των Κωνσταντινίδη και Κάτσε (με μορφή δανεισμού), ενώ σήμερα τα στελέχη της Πράσινης ΠΑΕ ζήτησαν από τον "Δικέφαλο" ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν τον Γιάννη Μυστακίδη!

4