Ηλιάδης: «Ποτέ δεν είπα ότι έκαψαν τη σημαία οι Ομονοιάτες – Δεν πυροβόλησα κανένα»

Ηλιάδης: «Ποτέ δεν είπα ότι έκαψαν τη σημαία οι Ομονοιάτες – Δεν πυροβόλησα κανένα»

Ο απόηχος των όσων έγιναν στις Πλάτρες με τους φίλους της Ομόνοιας και το περιστατικό ελληνική σημαία καλά κρατεί.

Ο κ. Στέλιος Ηλιάδης ιδιοκτήτης του σπιτιού με την ελληνική σημαία έκανε ο ίδιος επώνυμη παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 6, προχώρησε σε κάποιες διευκρινίσεις για το περιστατικό.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι ποτέ δεν είπε ότι έκαψαν την σημαία όπως λανθασμένα κυκλοφόρησε. Την κατέβασαν από το σημείο που την είχε, έξω από το σπίτι του και την πήραν μαζί τους όπως διευκρίνισε. ‘’Δεν ξέρω τι την έκαναν’’ τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον πυροβολισμό με γκαζοπίστολο για τον οποίο τον κατηγόρησε η Θύρα 9, το αρνήθηκε ενώ για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να κρατά πιστόλι ανέφερε ότι είναι παλιά.

«Έχει δημοσιευτεί μια δική μου φωτογραφία, όπου κρατώ ένα πιστόλι. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτή τη φωτογραφία την έχουν πάρει από το προφίλ μου στο Facebook. Είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν πέντε χρόνια. Το πιστόλι αυτό που κρατώ στη φωτογραφία, είναι πιστό αντίγραφο πιστολιού που κατασκευάζεται στην Ισπανία. Το έχω στο σπίτι μου. Δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν που έγινε έξω από το σπίτι μου».

«Έγινε ένα ατυχές συμβάν την Κυριακή, θέλω να κλείσει η υπόθεση, επειδή έχω στοχοποιηθεί», ανέφερε τέλος ο κ. Ηλιάδης.

4