"Τους έφταιξε η γριούλα/Ονομάζονται μαχητές αλλά δεν ξέρω εναντίον ποιών μάχονται"

"Τους έφταιξε η γριούλα/Ονομάζονται μαχητές αλλά δεν ξέρω εναντίον ποιών μάχονται"

17/07/2017 - 12:38

Ο Τόμυς Κουής σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Άστρα, μίλησε για τα επεισόδια στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ...

Αρχικά: "Στο Δασάκι υπάρχει κλειστό κύκλωμα. Ο πρόεδρος είναι σε επαφή με την Αστυνομία και σύντομα θα γνωρίζουμε αν το σύστημα ήταν σε λειτουργία και αν έχουν καταγραφεί πλάνα. Το κλειστό κύκλωμα το χειρίζεται αποκλειστηκά η Αστυνομία. Νομίζω ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν αρκετά. Είναι λυπηρά πράγματα... Σε κάνουν να σκέφτεσαι αν πρέπει να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο ή αν πρέπει να μείνεις σπίτι σου".

Για τον τραυματισμό της γριούλας: "Είχε εκδορές στο χέρι και στο πρόσωπο γιατί δέχθηκε βίαιο σπρώξιμο με αποτέλεσμα να καταλήξει πέντε σκαλοπάτια από εκεί που ήταν. Έφταιξε αυτή η γυναίκα... Λυπάμαι αφάνταστα. Τώρα μιλάμε για τους συγκεκριμένους αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. Η Ανόρθωση είναι ιστορικό σωματείο και αυτά αμαυρώνουν το όνομα ενός ιστορικού σωματείου που έχει προσφέρει πάρα πολλά σε αυτό τον τόπο. Έρχονται αυτοί οι ακατανόμαστοι να δανείζονται το όνομα της Ανόρθωσης και να βγάζουν τα προβλήματά τους. Κατά τα άλλα ονομάζονται μαχητές αλλά δεν ξέρω εναντίον ποιών μάχονται...".

Συμπλήρωσε επίσης πως... "Υπήρχαν μικρά παιδιά, είδαμε μαχαίρι να βγαίνει... Κρατούσαν ρόπαλα, ξύλα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχαν στο μυαλό τους. Οι Τούρκοι είναι μερικά μέτρα μακριά αν ήθελα να δείξουν παλληκαρισμούς...".

Πηγή: 
kerkida.net

Close