Ντου εξαγριωμένων οπαδών στα γραφεία!

Ντου εξαγριωμένων οπαδών στα γραφεία!

Αμεση κινητοποίηση οπαδών του Παναθηναϊκού μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το ενδεχόμενο -9 βαθμών και υποβιβασμού της ομάδας, 40 εξ αυτών μπήκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να τρίξουν τα δόντια στους διοικούντες.

Οι νέες τραγικές εξελίξεις και το ορατό ενδεχόμενο αφαίρεσης 9 βαθμών από τον Παναθηναϊκό που θα σημάνει και τον άμεσο υποβιβασμό της ομάδας προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση οπαδών του συλλόγου.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι από τις 4:00 το απόγευμα περίπου 40 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου βρίσκεται σε εξέλιξη Δ.Σ. του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχουν πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προφανώς είχαν ενημερωθεί για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Επιπλέον, αντιπρόσωπος των οπαδών ζήτησε και έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου ενώ στις 5:00 το απόγευμα άπαντες οι 40 οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στα γραφεία και συμμετέχουν στη συζήτηση. Το SDNA παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει άμεσα για ό,τι προκύπτει...

4