Οι νικητές του Μουντιάλ σύμφωνα με την Goldman Sachs

Οι νικητές του Μουντιάλ σύμφωνα με την Goldman Sachs
Δείτε ποια ομάδα θα σηκώσει το μεγάλο τρόπαιο-Προγνωστικά από την Goldman Sachs

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική πανδαισία, ανοίγει φτερά από την Πέμπτη 14 Ιουνίου και για ένα ολόκληρο μήνα θα μας ταξιδεύει από τη Ρωσία στη μαγεία της στρογγυλής "Θεάς". Τα στοιχήματα και τα φιλικά πειράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν την τιμητική τους, καθώς όλοι γινόμαστε καθηγητές ποδοσφαίρου έστω για ένα μήνα. 

Εμείς είμαστε εδώ για να προσθέσουμε στην γνώση και στην ασφάλεια με την οποία θα κάνετε τις προβλέψεις σας. Όχι εμείς ακριβώς, η Goldman Sachs για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι. 

Η αμερικανική εταιρεία χρησιμοποίηση τεχνητή νοημοσύνη-έκανε τους υπολογισμούς της και κατέληξε στον ξεκάθαρο νικητή του Μουντιάλ. 

"Έτρεξε" 200 χιλιάδες διαφορετικά μοντέλα και μελέτησε ένα εκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων στο Μουντιάλ για να επιλέξει το νικητή. 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας λοιπόν και με την ανάλυση της συνεισφοράς κάθε παίκτη στην κάθε ομάδα, έκανε τις προβλέψεις της και μάλιστα έβαλε και τα δικά της σκορ στα παιχνίδια. 

Η πρόβλεψη της Goldman Sachs για το πως θα εξελιχθεί το Μουντιάλ ξεδιπλώνεται στο πιο κάτω γράφημα.

 

Τα νούμερα δίπλα από κάθε χώρα, δείχνουν τον αριθμό των γκολ που αναμένεται να σκοράρει σε κάθε συνδυασμό. 

Αυτές είναι οι βασικές προβλέψεις της εταιρείας: 

  • Η Βραζιλία αναμένεται να κερδίσει το έκτο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θα νικήσει τη Γερμανία στον τελικό με το στενό σκορ, που δεν έχει στρογγυλοποίηση, 1.70-1.40. Γενονός που δείχνει ότι θα έχουμε αν μη τι άλλο ένα συναρπαστικό τελικό να προσμένουμε. 
  • Ενώ η Γαλλία έχει καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει το τρόπαιο από ότι η Γερμανία, αναμένεται να συναντήσει τη Βραζιλία στους ημιτελικούς και να αποκλειστεί. 
  • Η Αγγλία αναμένεται φτάσει στη φάση των προημιτελικών όπου σύμφωνα με την εταιρεία θα χάσει από τη Γερμανία. 
  • Ισπανία και Αργεντινή θα χάσουν και οι δυο στα προημιτελικά 
  • Η Ρωσία αναμένεται να μείνει μέχρι τη φάση των ομίλων παρά το ότι φιλοξενεί το Μουντιάλ. 
  • Η Σαουδική Αραβία παρουσιάζεται ως η έκπληξη του τουρνουά η οποία θα περάσει από τη φάση των ομίλων, αφήνοντας εκτός τη Ρωσία. 

Όλα αυτά φυσικά είναι μόνο στη σφαίρα των προβλέψεων, καθώς όλοι ξέρουμε και αυτό είναι που μας συναρπάζει, ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα με ενδιαφέρουσες διακυμάνσεις μέσα στα 90 λεπτά παιχνιδιού. 

Καλή θέαση λοιπόν και καλά κέρδη σε όσους θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν έστω και για την πλάκα τους. 

4