Ράμος για το κλίμα: "Έχουμε κηδεία"!

Ράμος για το κλίμα: "Έχουμε κηδεία"!

ο  αρχηγός της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, παρομοίασε με κηδεία την ατμόσφαιρα που επικράτησε στη "φούρια ρόχα" μετά την απόλυση του Τζούλεν Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία της.

Η απόλυση του Τζούλεν Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία της Ισπανίας δύο μέρες πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της "φούρια ρόχα" στο Παγκόσμιο Κύπελλο προκάλεσε αναταράξεις στην ομάδα. Οι Ίβηρες είναι σε κρίση, αλλά ο Σέρχιο Ράμος προσπάθησε στη συνέντευξη Τύπου να αντιστρέψει το κλίμα, το οποίο παρομοίασε με... κηδεία.

"Νιώθω λες και έχουμε κηδεία και ενώ αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, γιατί αυτό δεν είναι ευχάριστο. Ο Τζούλεν είναι μέλος αυτού που έχουμε πετύχει, όμως η Ισπανία είναι πάνω από όλα. Δεν υπάρχει καλύτερος να καλύψει το κενό από τον Φερνάντο Ιέρο. Ελπίζω ότι έχουμε μια εθνική ομάδα, όπως παλαιότερα.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνουν άλλοι άνθρωποι, εμείς πρέπει να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Να μας νοιάζει μόνο τι γίνεται στο γήπεδο. Ας τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να πει ο καθένας ό,τι θέλει. Το πλάνο δεν αλλάζει και στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου".

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: "Προτιμώ να τον έχω συμπαίκτη και όχι αντίπαλο. Είναι πραγματικά καλός και μόνιμη απειλή".

Ο αγώνας Ισπανία - Πορτογαλία θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (16/5, 21.00).

4