Η AMD ανακοίνωσε τη νέα RADEON PRO DUO

Η AMD ανακοίνωσε τη νέα RADEON PRO DUO

Η AMD ανακοίνωσε την πρώτη παγκοσμίως dual-GPU κάρτα γραφικών σχεδιασμένη για επαγγελματίες: την βασισμένη στην Polaris αρχιτεκτονική, Radeon Pro Duo. Κατασκευασμένη σύμφωνα με τις δυνατότητες της Radeon Pro WX 7100, η Radeon Pro Duo έχει σχεδιαστεί για να υπερτερεί στην αναμετάδοση των media και θεμάτων που αφορούν την ψυχαγωγία του ατόμου καθώς και εργασίες που αφορούν τον σχεδιασμό και την κατασκευή, προσφέροντας μια απίστευτη επίδοση και ανώτερη ευελιξία που η σημερινή επαγγελματίες αναζητούν.

Η Radeon Pro Duo είναι εφοδιασμένη με 32GB ultra-fast GDDR5 μνήμη για να χειρίζεται μεγάλα σύνολα δεδομένων, υψηλής ανάλυσης videos και σύνθετες απαιτήσεις με ευκολία. Με μέγιστη ισχύ να φτάνει τα 250W, η  Radeon Pro Duo χρησιμοποιεί συνολικά 72 compute μονάδες (4608 stream processors) για μια συνδυασμένη απόδοση μέχρι και 11.45 TFLOPS. Η Radeon Pro Duo επιτρέπει στους επαγγελματίες να εργάζονται μέχρι και σε τέσσερις 4K οθόνες στα 60Hz, σε μια 8K οθόνη στα 30Hz με ένα καλώδιο και σε μια 8K οθόνη στα 60Hz χρησιμοποιώντας διπλό καλώδιο.

 

 

«Οι εργασίες των σημερινών επαγγελματιών συνεχίζουν να γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες, έτσι απαιτείται η εναλλαγή μεταξύ μια μεγάλης ποικιλία εφαρμογών προκειμένου να εκτελέσουν την δουλειά τους, γεγονός που σημαίνει πως οι προσπάθειες της μια εφαρμογής σταματούν όταν οι υπολογιστικοί πόροι είναι στραμμένη σε κάποια άλλη. Σχεδιάσαμε την Radeon Pro Duo για να εξολοθρεύσει αυτούς τους περιορισμούς, ενισχύοντας τους επαγγελματίες στον τομέα του multi-task, χρησιμοποιώντας τους πόρους της GPU όταν και στην θέση που τους χρειάζονται. Είναι μια συνέχεια της υπόσχεσης μας για την Radeon Pro: η οποία παρέχει περισσότερες επιλογές στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες ασκούν τον επάγγελμά τους, ενεργοποιώντας ανώτερο multi-tasking, πιο γρήγορες εφαρμογές και λύσεις για προχωρημένες εργασίες όπως το VR», δήλωσε ο Ogi Brkic, γενικός manager, professional graphics, Radeon Technologies Group, AMD.

14