Διαγωνισμός Assassin's Creed Origins απο την Offsite Tech και την G3 Great Games

Διαγωνισμός Assassin's Creed Origins απο την Offsite Tech και την G3 Great Games

Γεια χαρά σε όλους και καλωσορίσατε σε έναν ακόμα διαγωνισμό εδώ στην Offsite Tech. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να χαρίσουμε για άλλη μία φορά δώρα από την G3 Great Games.

Αυτή τη φορά δύο τυχεροί θα αποκτήσουν διάφορα δωράκια από το ολοκαίνουργιο παιχνίδι ASSASSIN'S CREED ORIGINS.

 

 

Διαδικασία συμμετοχής

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γίνεται μέσω του παρακάτω widget. Θα σας ζητήσει πρώτα να βάλετε τα στοιχεία σας (όνομα και email) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρακαλώ μη βάζετε ψεύτικα, δεν θα μπορέσουμε να σας βρούμε. Εναλλακτικά, αν θέλετε κάνετε κάνετε login μέσω Facebook. Με το login και μόνο κερδίζετε ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ στον διαγωνισμό.

Επιπλέον, μετά το login, θα βρείτε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε άλλες συμμετοχές στον διαγωνισμό! Μη ξεχνάτε πως τα likes, subs και επισκέψεις που θα κάνετε βοηθούν εξαιρετικά την Offsite Tech να σας παρέχει τέτοιους διαγωνισμούς!

Συνολικά θα υπάρξουν 5 νικητες

 

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

1.Ο διαγωνισμός λήγει στις 23.59 της 01/11/2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα στο λινκ του διαγωνισμού. Αν είστε ένας απο τους νικητές εποικηνωνήστε μαζί μας στη σελίδα μας στο facebook για να κανονίσουμε την αποστολή του δώρου σας!

2. Τα δώρα αποστέλλονται με εταιρεία κούριερ και τα έξοδα επιβαρύνονται οι νικητές.

 

14