Το Launch trailer του Need for Speed Payback

Το Launch trailer του Need for Speed Payback

Το Need For Speed Payback θα κυκλοφορήσει στις 10 του Νοέμβρη σε PS4, Xbox One και PC και σήμερα η EA έδωσε το Launch trailer του νέου της παιχνιδιού. Με 74 διαθέσιμα αυτοκίνητα, ο παίκτης θα μπορεί να πάρει τον έλεγχο από τρεις playable χαρακτήρες (Tyler “Ty” Ramirez, Jessica “Jess” Miller, Sean “Mac” McAlister) τους οποίους τους ενώνει η επιθυμία για εκδίκηση απέναντι στο καρτέλ The House της Fortune Valley.

Ο νέος τίτλος του Need for Speed χαρακτηρίζεται ως action/driving, με τον παίκτη να οδηγεί στο Fortune Valley και να αντιμετωπίζει το καρτέλ που έχει τον έλεγχο των καζίνο, των εγκληματιών και των αστυνομικών της πόλης.

Ο παίκτης θα αγωνίζεται τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, ενώ θα τρέχει σε βουνά και σε ερήμους, σε 400 διαφορετικά events. Μεταξύ άλλων, κομμάτι του παιχνιδιού αποτελεί και ο τζόγος. Οι παίκτες θα μπορούν να βάλουν λεφτά στο αν θα νικήσουν και να αυξήσουν τα κέρδη τους ανά αγώνα. Επίσης στο νέο Need For Speed επιστρέφουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι θα έχουν και μερικές ειδικές αποστολές. Θα υπάρχουν τρεις χαρακτήρες, με τον καθένα να έχει διαφορετικό Playstyle και ρόλο στην ιστορία.

Η EA αναφέρει πως σεβόμενη το feedback των θαυμαστών της σειράς από το προηγούμενο Need for Speed που κυκλοφόρησε το 2015, το νέο παιχνίδι δεν θα χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ, με την δυνατότητα παύσης του παιχνιδιού να είναι και πάλι διαθέσιμη, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα εναλλαγής ημέρας και νύχτας, κάτι που έλειπε από το προηγούμενο Need For Speed.

 

14