Δεν ενθουσίασε το νέο έξυπνο ηχείο της Apple

Δεν ενθουσίασε το νέο έξυπνο ηχείο της Apple

Μπορεί οι χρήστες να προέβησαν σε εγκωμιαστικές κριτικές για την ποιότητα του ήχου του νέου έξυπνο ηχείου της Αpple , HomePod, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με την ενσωμάτωση του περίφημου ψηφιακού βοηθού της εταιρείας Siri.

Το τελευταίο προϊόν της εταιρίας έχει ήδη φτάσει στα χέρια όσων το είχαν προπαραγγείλει ενώ θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων την Παρασκευή να συναγωνιστεί τα ήδη καταξιωμένα έξυπνα ηχεία με ενσωματωμένους ψηφιακούς βοηθούς, όπως το Echo της Amazon.com Inc. και τα οικιακά gadgets της Google.

«Το HomePod ακούγεται αισθητά πληρέστερο σε σχέση με όλα τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς» αναφέρει το Verge, τονίζοντας ότι σε ποιότητα ήχου ξεπερνά το Sonos One, το Google Home Max, το Amazon Echo καθώς και το τυπικό Google Home. H μόνη συσκευή που μπορεί να το συναγωνιστεί στον ήχο είναι το Sonos Play: 5, ένα ηχείο συνδεδεμένο στο διαδίκτυο το οποίο όμως δεν διαθέτει ψηφιακό βοηθό, το οποίο κοστίζει 500 δολάρια σε σχέση με το HomePod αξίας 350 δολαρίων, σύμφωνα με το The Verge. Ωστόσο, οι ικανότητές του νέου έξυπνου ηχείου φθίνουν όταν πρόκειται για την ψηφιακό βοηθό Siri...διαβάστε το άρθρο στο impossible.works

14