Το viral #bougatsan προσγειώνεται στην Κύπρο

Το viral #bougatsan προσγειώνεται στην Κύπρο
Estrella: Επόμενη στάση Λεμεσός

 

Με περισσότερες από 244.000.000 αναφορές στο Google, παρουσία στα κορυφαία γαστρονομικά και ταξιδιωτικά μέσα του κόσμου, το Estrella κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή της παγκόσμιας foodie κοινότητας. Το μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη, μετρά πλέον τρία καταστήματα στην Ελλάδα ενώ το Estrella Limassol είναι το τέταρτο κατάστημα και το πρώτο που ανοίγει εκτός ελληνικών συνόρων. Σερβίροντας περισσότερους από 30.000 πελάτες την ημέρα, το Estrella αποτελεί το δημοφιλέστερο και πιο επιδραστικό εστιατόριο του χώρου.

Estrella Spirit

Πολλοί είναι οι λόγοι που καθιστούν το Estrella μοναδικό. Αρχικά, το μενού του είναι απλό και κατανοητό με στοιχεία από το παρελθόν, αλλά και την καθημερινότητα. Μιλά μια παγκόσμια γλώσσα χωρίς να χάνει ωστόσο την τοπικότητά του. Επιπλέον, μερικοί από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες υπογράφουν τα digital prints, το λογότυπο και τα place mats, ενώ το concept του αγαπήθηκε δικαίως όσο λίγα, με συγκλονιστικές γεύσεις και φανατικούς θαυμαστές.

To Estrella μας συστήνεται επίσημα και στη Λεμεσό, από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. 

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και εξαιρετικά καλόγουστο χώρο, που βρίσκεται στην εσωτερική αυλή του Maximos Plaza, στην πολυσύχναστη περιοχή Εναερίου. 

25