Απίστευτη πρόκληση από τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali: Η ανάρτησή του με τον Κεμάλ Ατατούρκ που προκαλεί αντιδράσεις!

Απίστευτη πρόκληση από τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali: Η ανάρτησή του με τον Κεμάλ Ατατούρκ που προκαλεί αντιδράσεις!

19/05/2017 - 14:16

Απίστευτη πρόκληση και προσβολή για όλους του Έλληνες από τον  Τούρκο παραγωγό του Survivor!

Μπορεί ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής Acun Ilicali και ο Σάκης Τανιμανίδης να επανέλαβαν αρκετές φορές ότι ο αγώνας Ελλάδας – Τουρκίας στο Survivor γίνεται για να προωθηθεί η φιλία μεταξύ των δύο χωρών, ωστόσο, μία ανάρτησή του πρώτου στο instagram προκάλεσε αντιδράσεις από Έλληνες followers του.

Λίγες ώρες πριν από την δεύτερη αναμέτρηση στον Άγιο Δομίνικο, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του Survivor δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ, o οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα, το 1881, στην Θεσσαλονίκη.

Έγραψε, όπως βλέπετε παρακάτω, στην λεζάντα της φωτογραφίας «19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Νεολαίας Και Άθλησης. Θυμάμαι πάντα τον μεγάλο μας ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό».

Βέβαια να σημειώσουμε ότι αντιδράσεις υπήρχαν στα social media και πριν ποστάρει ο Τούρκος παραγωγός την φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ. Πολλοί θεώρησαν ατυχές το timing να διοργανωθεί εκτάκτως ο αγώνας των δύο ομάδων του Survivor, σε μία ημερομηνία που είναι ιερή για τον ελληνισμό. 


Close