«Το παιδί μου κατακεραυνοβολείται!» Το ξέσπασμα του πατέρα του Μάριου Πρίαμου! Η απάντηση στις κατηγορίες που δέχτηκε ότι πρόδωσε το αποτέλεσμα! (Βίντεο)

«Το παιδί μου κατακεραυνοβολείται!» Το ξέσπασμα του πατέρα του Μάριου Πρίαμου! Η απάντηση στις κατηγορίες που δέχτηκε ότι πρόδωσε το αποτέλεσμα! (Βίντεο)

Συνέντευξη στο LabiriBiri έδωσε ο κ. Πρίαμος Ιωαννίδης, πατέρας του Μάριου Πρίαμου του Survivor. Σπάζοντας τη σιωπή του, απάντησε για πρώτη φορά σε όσους τον κατηγόρησαν ότι αποκάλυψε την τελική τετράδα.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε σε φίλο του ότι στις 2 Ιουλίου θα βρίσκεται Αθήνα για τον ημιτελικό και τελικό του Survivor, με αποτέλεσμα πολλοί να κάνουν λόγο για στημένο αποτέλεσμα, καθώς ο ίδιος δεν θα μπορούσε να ξέρει εκ των προτέρων ότι ο γιος του θα βρίσκεται στην τελική τετράδα.

Η εκπομπή επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος απάντησε:» Έχει 4-5 μήνες που ψυχοπλακώνεται το παιδί μου εκεί, κατακεραυνοβολείται και δεν άνοιξα το στόμα μου να πω τίποτα, και απλά μίλησα με έναν συμφοιτητή μου και του είπα ότι θα είμαι εκεί. Και δεν έχω το δικαίωμα σαν Έλληνας πολίτης, πατέρας παιδιού που λαμβάνει μέρος να είμαι εκεί να παρακολουθήσω το παιδί μου; Γιατί παραποιείτε τα πράγματα; 

Εγώ δεν είπα ποτέ ούτε αν θα έρθει πρώτος ή δεύτερος ή αν θα είναι στις τελικές φάσεις. Εγώ δεν θέλω να μιλώ για τέτοια πράγματα, γιατί πιστεύω ότι του κάνω ζημιά του Μάριου. Δεν έχω πειράξει άνθρωπο, και δεν ξέρω τι θέλουν να βγάλουν, ότι ο Πρίαμος έχει σχέση με τον Σκάι ή με οποιονδήποτε! Σας παρακαλώ διορθώστε το, δεν θέλω να αναμειγνύομαι και να ανακατεύεται το όνομά μου και να παρερμηνεύονται όσα λέω! Από πού βγήκε αυτό; Ο Πρίαμος τράβηξε τα περισσότερα από όλους, ασφαλώς και στεναχωρήθηκα γιατί δεν μου φεύγουν τέτοιες κουβέντες!» ξέσπασε ο πατέρας του παίκτη των Μαχητών.

Η εκπομπή επικοινώνησε και με τον πατέρα του Μάριου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν έγινε τίποτα περισσότερο πέραν της σχετικής ανάρτησης. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

25