Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική εξέλιξη! Ο Γκουντάρας από την Ελένη Μενεγάκη στην… Φαίη Σκορδά! (Βίντεο)

Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική εξέλιξη! Ο Γκουντάρας από την Ελένη Μενεγάκη στην… Φαίη Σκορδά! (Βίντεο)

17/07/2017 - 10:34

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του από την Ελένη μέσω instagram.

Χθές η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα για το νέο βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα. Πληροφορίες λένε ότι μπορεί να ξαναεπιστρέψει στον ΑΝΤ1... στο Πρωινό συγκεκριμένα με τη Φαίη Σκορδά»!

Και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα συμπλήρωσε: «Η πρόταση θα είναι από τον Γιάννη Λάτσιο που είναι διευθυντής και γνωρίζονται τόσα χρόνια».

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

 

Ο ίδιος δεν θέλει να απαντήσει συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή. Χτες που επικοινώνησε δημοσιογράφος μαζί του, αρκέστηκε να πει ότι ταΐζει τα παιδιά του, και έστειλε τα φιλιά του στο «Φτιάξε καφέ», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά! …

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία της με την ενδεχόμενη έλευση του Γρηγόρη στο πλευρό της Φαίης, λέγοντας:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να τοποθετηθώ, αλλά θα τοποθετηθώ. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσει εμένα αυτό! Είναι ταυτισμένος με την Ελένη, δεν νομίζω ότι πρέπει να πάει σε μια παρουσιάστρια που είναι στα ίδια level με την Ελένη, νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό!» είπε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 


Close