Ο Σεφερλής σατιρίζει τον Χανταμπάκη και αυτός βρισκόταν στο κοινό! (Βίντεο)

Ο Σεφερλής σατιρίζει τον Χανταμπάκη και αυτός βρισκόταν στο κοινό! (Βίντεο)

Τα πιο καυτά ερωτήματα της χρονιάς γύρω από το …Survivor βρίσκουν τις πιο δροσιστικές απαντήσεις, αυτό το καλοκαίρι στο τροπικό – φέτος – Δελφινάριο από τον Μάρκο Σεφερλή και τους υπόλοιπους «μαχητές» της διασκέδασης.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ, όπου αύριο κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη, ο Μάρκος Σεφερλής είχε αναφερθεί στον παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, στην πρόταση του Στέλιου Χανταμπάκη, όταν ετοίμαζε την παράσταση του ο ηθοποιός, να τον παρουσιάσει ως φίδι, λόγω του σχολιασμού που είχε δεχτεί ο παρουσιαστής κυρίως μέσω των social media. 

Ο Μάρκος Σεφερλής το έκανε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, μεταφερόμενος στον Άγιο Δομίνικο και μιλώντας στο… φίδι, μόνο που αυτή η φορά ήταν ξεχωριστή. Γιατί; Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε στο κοινό μαζί με την σύζυγο του Όλγα Πηλιάκη για να παρακολουθήσει την παράσταση. 

«Βγάλε την κουκούλα, βγάλε το καπέλο να σε αποθεώσει ο κόσμος. Έτσι θα κάτσεις όλο το βράδυ;» έλεγε απευθυνόμενος στον Στέλιο Χανταμπάκη ο ηθοποιός. «Μια χαρά παιδί είναι. Εδώ είναι η αλήθεια. Βλέπεις την αγάπη του κόσμου. Όλα τα άλλα ξέρεις ακριβώς πως γίνονται και για ποιο λόγο γίνονται» συνέχισε από σκηνής ο Μάρκος Σεφερλής καθώς ο κόσμος χειροκροτούσε και τους δύο. 

 

25