Έξαλλη η Αθηνά Οικονομάκου – Την πέθαναν στο Wikipedia (Φωτογραφίες)

Έξαλλη η Αθηνά Οικονομάκου – Την πέθαναν στο Wikipedia (Φωτογραφίες)

Η Αθηνά Οικονομάκου, έπεσε θύμα μιας μακάβριας φάρσας και εμφανίστηκε ξαφνικά στη Wikipedia ως… νεκρή, μετά από τροχαίο ατύχημα που, όπως γράφτηκε, συνέβη στη Ζάκυνθο.

Στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου στη Wikipedia , το οποίο διορθώθηκε λίγες ώρες μετά, υπήρχαν και πληροφορίες σχετικά με το υποτιθέμενο τροχαίο.

Δείτε το μακάβριο δημοσίευμα, με το οποίο κάποιοι προκάλεσαν πανικό σε όσους το είδαν ξαφνικά και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δείτε παρακάτω τη μακάβρια φάρσα: 

Η ηθοποιός που όπως ήταν αναμενόμενο έγινε έξαλλή απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία με το δημοσίευμα γράφοντάς «Καλημέρα και Χρόνια πολλά».

 Στην συνέχεια η ηθοποιός ανήρτησε τη σελίδα όπου το εν λόγω site σου ζητάει να προσθέσεις κάποια πληροφορία τονίζοντας πως μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Χρόνια πολλά και σε εσένα αλλά πολύ κακόγουστο το αστείο σου φίλε-η. Και πολύ γελοίος ο τρόπος που μπορείς να προσθέσεις οποιαδήποτε πληροφορία στον οποιονδήποτε στο wikipaidia».

 

Τέλος αφού ανακάλυψε ποια ip διεύθυνση γράφτηκαν αυτά σχολίασε: «Εθνική Τράπεζα(Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας). Τώρα… υπάλληλος είναι… απλός περαστικός είναι… Πάντως εδώ του ήρθε η έμπνευση να γράψει την εξυπνάδα του.

25