Τα αίτια του ξαφνικού θανάτου της Ζωής Λάσκαρη - Την εντόπισε η κόρη της

Τα αίτια του ξαφνικού θανάτου της Ζωής Λάσκαρη - Την εντόπισε η κόρη της

18/08/2017 - 17:22

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των Αρχών, ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη μέσα στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου ενημερώθηκε στις 14.30 για το θάνατο της 75χρονης γνωστής ηθοποιού, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της από την οικιακή βοηθό της και την κόρη της. Η Ζωή Λάσκαρη ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο τέρμα της οδού Απόλλωνος στο Πόρτο Ράφτη σε συγκρότημα κατοικιών με την ονομασία «Απολλώνιο».

Στο σπίτι βρίσκεται ιατροδικαστής, ενώ πιθανότατα θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πρώτη εικόνα των Αρχών προκύπτει ότι ο θάνατος προκλήθηκε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από ανακοπή καρδίας.

Την εντόπισε η κόρη της

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου, ήταν αυτή που βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της, την αγαπημένη ηθοποιό, Ζωή Λάσκαρη.

Ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, όταν σηκώθηκε το πρωί για να μεταβεί στο δικηγορικό του γραφείο, την άφησε να κοιμάται και στη συνέχεια, η κόρη της, Μάρθα, αφού έβλεπε ότι δεν ξυπνάει, κάλεσε αμέσως τον ιατρό της οικογένειας ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό της.


Close