Ολγα Πηλιάκη: Η σύζυγός του Χανταμπάκη στο Nomads;

Ολγα Πηλιάκη: Η σύζυγός του Χανταμπάκη στο Nomads;

Πολύ έντονα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, η είδηση ότι η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη, θα συμμετάσχει στο καινούργιο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newpost.gr, η αρχηγός της θρυλικής ομάδας του ανσάμπλ που μας εκπροσώπησε το 2008 στο Πεκίνο, Ολγα Πηλιάκη έχει συζητήσει με το κανάλι του Αμαρουσίου για την συμμετοχή της στο Nomads.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, η ίδια ακόμα δεν έχει δώσει καμία απάντηση. Η ίδια φέρεται να σκέφτεται πολυ την οικογένειά της και την ενδεχόμενη αποχώρησή της από τα παιδιά της και ειδικά της μικρή της κόρης που δεν έχει συμπληρώσει καν το πρώτο έτος της ηλικίας της.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, το ποσό που θα πάρει από την συμμετοχή της το ριάλιτι είναι δελεαστικό, καθώς εκτός από την χρηματική αμοιβή, η αναγνωρισιμότητά της θα μεγαλώσει και όπως έχουμε δει κι απ' άλλους παίκτες ριάλιτι, οι επαγγελματικές «πόρτες» θα ανοίξουν διάπλατα.

Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά γύρω από τον καινούργιο τηλεοπτικό προϊόν του ΑΝΤ1, το Nomads, το οποίο πλασάρεται ως ''αντίπαλον δέος'' του Survivor, είναι ότι θα συμμετάσχουν 21 άτομα τα οποία θα χωριστούν σε 3 ομάδες: Μία ομάδα με επώνυμους, μία ομάδα με αθλητές και μία ομάδα με απλό κόσμο.

Όπως μάθαμε, οι παίκτες θα αποχωρήσουν από την Ελλάδα στις 20 Σεπτεμβρίου με προορισμό τις Φιλιππίνες.

Λίγες μέρες αργότερα, στις αρχές Οκτωβρίου θα προβληθεί στο ελληνικό κοινό το πρώτο επεισόδιο. Η μετάδοση των επεισοδίων, όπως είναι φυσικό δεν θα είναι Live, αλλά με διαφορά κάποιων ημερών.

Πηγή:newpost.gr

25