Χωρίς Κύπριο παίκτη το Nomads του Αντ1; Όλο το παρασκήνιο

Χωρίς Κύπριο παίκτη το Nomads του Αντ1; Όλο το παρασκήνιο

* Του Μιχάλη Σταύρου

Ο ΑΝΤ1 έρχεται τον Οκτώβριο με το Nomads, «την απόλυτη τηλεοπτική πρόταση δράσης και περιπέτειας που θα καθηλώσει, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ένα καθημερινό, εκρηκτικό ριάλιτι περιπέτειας, γεμάτο ανατροπές, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα, πανέμορφα και εξωτικά μέρη του πλανήτη.  Ό,τι πιο δυνατό είδαμε ποτέ!», όπως αναφέρει το δελτίου τύπου που λάβαμε.

Τι γίνεται τελικά με του παίκτες; 

 

Η Φαίη Σκορδά σήμερα μέσα απο το Πρωινό προσπάθησε να εκμαιεύσει πληροφορίες για το Nomads,απο τον Γιάννη Λάτσιο σε τηλεφωνική επικοινωνία. Συγκεκριμένα είπε ο Γιάννης Λάτσιος:«Κανένας δεν ξέρει ακόμα. Έχουμε μια ομάδα που έχει γίνει προεπιλογή και την επόμενη εβδομάδα… Εγώ και ένας – δύο συνεργάτες μου ξέρουμε μόνο. Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά ονόματα, έχουμε συζητήσει, είναι όλοι άξιοι άνθρωποι. Έχουμε κάποια κριτήρια για το πώς θα χωριστούν οι ομάδες».

Δεν θα υπάρχει Κύπριος παίκτης;

Σύμφωνα με πληροφορίες μου ο Αντ1 Ελλάδος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της μη ένταξης Κύπριου παίκτη  στο νέο ριάλιτι επιβίωσης. Πρόσωπα υπάρχουν σε αναμονή, αλλά έτσι τους ήρθε ξαφνικά, ρε αδερφέ.

Αν φυσικά συμβεί κάτι τέτοιο θα έχει σοβαρό πλήγμα η τηλεθέασης του Αντ1 Κύπρου και σε διαφημιστικό επίπεδο που όπως μαθαίνω είναι σε συνεχή επικοινωνία για να καταφέρουν να αποφευχθεί  κατί τέτοιο.

Σε αναμονή των εξελίξεων....

25