Τι να φορέσεις στο γραφείο;

Τι να φορέσεις στο γραφείο;
Το νέο office style είναι πρακτικό και κομψό

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις το ντύσιμο σου αν αποτελείται από κλασικά παντελόνια και πουκάμισο. Το στυλ του γραφείου είναι μεγάλο trend αυτό το φθινόπωρο τόσο εκτός δουλειάς όσο και εντός. Έτσι έφτασε η στιγμή να επενδύσεις σε κομμάτια που εγκρίνονται για το χώρο εργασίας σου αφού μπορείς να τα φορείς παντού.

Κοστούμια που αποπνέουν αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα, φλοράλ ή μονόχρωμα φορέματα μπαίνουν άμεσα στη wish list σου. Ακόμη καλοραμμένα σακάκια και καρό μαυρόασπρα παντελόνια πουθα συνδυάσεις με μονόχρωμα πουλόβερ. Διάλεξε ευκολοφόρετα και όχι εφαρμοστά ρούχα γιατί στη δουλειά οφείλεις να είσαι άνετη.

Κομμάτια όπως φαρδιά παντελόνια, jumpsuits από μαλακά υφάσματα, chic μίντι πλισέ φούστες με πιέτες  μάξι ή μίντι φορέματα είναι κα΄ποιες από τις επιλογές σου.

Όσον αφορά στα παπούτσια; Για να μην κουραζεις τα πόδια σου τα sneakers δημιουργούν το το athleisure στυλ, που είναι πολύ στη μόδα για φέτος.

Μην ξεχνάς ότι το αγαπημένο σου τζιν αποτελεί μια καλή επιλογή για τη δουλειά αν συνδυαστεί με ένα cool t-shirt και σακάκι που θα προσδώσουν ένα πιο επίσημο vibe στο ντύσιμό σου.

 

25