Ηλεκτρονικό τσιγάρο JTI: Το LOGIC PRO στην αγορά της Κύπρου

Ηλεκτρονικό τσιγάρο JTI: Το LOGIC PRO στην αγορά της Κύπρου

Η απλή και προσιτή πρόταση για το άτμισμα!

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, η Cosmos Trading Ltd παρουσιάζει και στην κυπριακή αγορά το LOGIC PRO: ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό τσιγάρο της JTI και μια σύγχρονη επιλογή που απαντά στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών για προϊόντα εναλλακτικά του καπνίσματος.

Αναγνωρίζοντας ότι, με την ανάπτυξη της κατηγορίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων, έχουν αυξηθεί οι ανάγκες των καταναλωτών για απλές και εύχρηστες συσκευές, καθώς και για υγρά επαναπλήρωσης που πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Cosmos Trading Ltd φέρνει την απλότητα και την ευκολία χρήσης με το λανσάρισμα της νέας σειράς ηλεκτρονικών τσιγάρων LOGIC PRO: τη νέα πρόταση για άτμισμα.

Τι είναι το LOGIC PRO; Πρόκειται για ένα απλό στη χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο, που προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα ατμίσματος χωρίς περίπλοκη συναρμολόγηση και χωρίς τον κίνδυνο διαρροών. Το LOGIC PRO είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Ο καταναλωτής απλά επιλέγει την κάψουλα και ατμίζει – είναι τόσο απλό!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Trading Ltd, Γιώργος Πετρίδης δήλωσε: «Με το λανσάρισμα του LOGIC PRO στην αγορά της Κύπρου, η εταιρεία μας εισέρχεται στην αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρονικών τσιγάρων.  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους Κυπρίους καταναλωτές την τελευταία τεχνολογία και την ποιότητα που ζητούν από ένα αξιόπιστο προϊόν και μάλιστα σε μια προσιτή τιμή. Το LOGIC PRO – η συσκευή, τα αξεσουάρ της και οι κάψουλες με τα υγρά επαναπλήρωσης – θα διατίθεται σε περίπτερα και άλλα σημεία λιανικής πώλησης».

LOGIC PRO, είναι τόσο απλό!

Το LOGIC PRO είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο κλειστού τύπου.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:

  • Προγεμισμένες κάψουλες: Χωρίς ταλαιπωρία ή διαρροές. Οι ατμιστές μπορούν να αλλάζουν κάψουλα όποτε και όσο συχνά επιθυμούν χωρίς την ταλαιπωρία του γεμίσματος ή τον κίνδυνο των διαρροών.
  • Υγρά παρασκευασμένα στην Ευρώπη: Με την εγγύηση της JTI
  • Απλή λειτουργία συσκευής: Άτμισμα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού
  • Χωρίς ανάγκη συντήρησης
  • Γρήγορη φόρτιση και διάρκεια: Μπαταρία νέας γενιάς (φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από 70 λεπτά*)

Οι κάψουλες του LOGIC PRO διατίθενται σε τέσσερα αρώματα:

  • Tobacco: σε δύο διαφορετικούς τύπους: 12mg/ ml, 6mg/ ml
  • Cherry: 12mg/ ml
  • Berry Mint: 12mg/ ml
  • Vanilla: 12mg/ ml

 

* Συνδεδεμένο με θύρα USB 3.0

 

24