Η IRON MOUNTAIN ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τη WARGAMING

Η IRON MOUNTAIN ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τη WARGAMING
Η IRON MOUNTAIN ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την WARGAMING, για τη Διαχείριση των Βασικών Εταιρικών Πληροφοριών της, εφαρμόζοντας την πλατφόρμα M-Files

Η IRON MOUNTAIN (NYSE:IRM), η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο για αποθήκευση και παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών ανακοινώνει ότι η WARGAMING Group Ltd (WARGAMING), ηγέτιδα εταιρεία στην ανάπτυξη και διάθεση διαδικτυακών ηλεκτρονικών παιχνιδιών, έχει επιλέξει να εφαρμόσει το σύστημα M-Files για τη διαχείριση των βασικών εταιρικών πληροφοριών της και τη βελτίωση των πρακτικών διαχείρισης των εγγράφων της.

Η WARGAMING είναι μια από τις εταιρείες που ηγείται στον προγραμματισμό και στην ανάπτυξη διαδικτυακών ηλεκτρονικών παιχνιδιών προσφέροντας υπηρεσίες σε όλες τις πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων, κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η WARGAMING διαθέτει περισσότερα από 19 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών και έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο μέσα από περισσότερα από 15 γραφεία και 4500 εργαζόμενους και συνεργάτες. Λόγω του μεγέθους και των εργασιών της εταιρείας επηρεάζεται και ο όγκος, η μεταβλητότητα και η πολυπλοκότητα του κύκλου διαχείρισης των εγγράφων της εταιρείας.

Η IRON MOUNTAIN, μέσω του συστήματος M-Files, μπορεί να παρέχει στη WARGAMING μια εύκολη στη χρήση λύση που επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν άμεσα τη πληροφορία που χρειάζονται για τη διεκπεραίωση των εργασιών τους. Ο απώτερος στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός κεντρικού αποθεματικού εγγράφων που θα δίνει τη δυνατότητα διασύνδεσης των πληροφοριών τους, περιορίζοντας τη δυνατότητα αποθήκευσης εγγράφων που ήδη βρίσκονται αποθηκευμένα σε αυτή, την παροχή προηγμένου ελέγχου σχετικά με την κατάσταση και την έκδοση του εγγράφου καθώς και τη δυνατότητα εφαρμογής ενισχυμένης ασφάλειας και ελέγχου της προσβασιμότητας σε αυτά. Το M-Files παρέχει επίσης μια ισχυρή λειτουργία υλοποίησης ροών εργασίας, μέσω της οποίας η WARGAMING θα πετύχει την επανασχεδίαση και την αυτοματοποίηση κεντρικών ροών εργασίας με δυνατότητες διασύνδεσής τους με δεδομένα κεντρικών συστημάτων και εγγράφων. Ο στόχος είναι η αύξηση της παραγωγικότητας μέσω της αυτοματοποίησης των διεργασιών εγγράφων από τη δημιουργία τους, τη ροή τους μέσω των εσωτερικών διαδικασιών του οργανισμού και την καταστροφή τους βάσει της εσωτερικής πολιτικής διατήρησής τους που εφαρμόζει η εταιρεία.

Σχετικά με την IRON MOUNTAIN

Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), ιδρύθηκε το 1951, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αποθήκευση και παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών. Την εταιρεία εμπιστεύονται περισσότεροι από 225.000 οργανισμοί σε όλο τον κόσμο, έχοντας 1.400 εγκαταστάσεις σε πάνω από 50 χώρες, η Iron Mountain αποθηκεύει και προστατεύει περιουσιακά στοιχεία αξίας δισεκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών επιχειρηματικών πληροφοριών, ιδιαίτερα ευαίσθητων δεδομένων και πολιτισμικών αλλά και ιστορικών εκθεμάτων.

Παρέχοντας λύσεις που περιλαμβάνουν τη διαχείριση πληροφοριών, το ψηφιακό μετασχηματισμό τους, την ασφαλή αποθήκευσή τους και την ασφαλή καταστροφή τους, η Iron Mountain βοηθά τους πελάτες στην μείωση τους κόστους και των κινδύνων, τη συμμόρφωσή τους με κανονισμούς και την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού τρόπου εργασίας.

Σχετικά με την M-FILES 

Η M-Files παρέχει επόμενης γενιάς πλατφόρμα ευφυούς διαχείρισης πληροφοριών που βελτιώνει την απόδοση μιας επιχείρησης βοηθώντας τους υπαλλήλους της να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν αποδοτικά τις πληροφορίες τους. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα διαχείρισης επιχειρηματικού περιεχομένου (ECM) ή πλατφόρμες υπηρεσιών περιεχομένου, η M-Files ενοποιεί συστήματα, δεδομένα και το περιεχόμενο σε ολόκληρο τον οργανισμό χωρίς διατάραξη των υπαρχόντων συστημάτων και διεργασιών ή απαιτώντας μετεγκατάσταση δεδομένων. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) σε μια ενιαία έξυπνη βάση μετα-δεδομένων, η M-Files διασπά τα σιλό πληροφοριών, παρέχοντας πρόσβαση και δίνοντας τη δυνατότητα αξιοποίησης αυτών των πληροφοριών αξιοποιώντας την ικανότητα ανίχνευσης τους από το υφιστάμενο μέσο ή βάση αποθήκευσής τους (πχ.  SharePoint, άλλα συστήματα ECM, CRM, ERP και άλλα επιχειρηματικά συστήματα και μέσα αποθήκευσης).

24