Οι καλύτερες προσφορές σε laptops για φοιτητές και μαθητές!

Οι καλύτερες προσφορές σε laptops για φοιτητές και μαθητές!

Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει σύντομα ενώ οι βάσεις των πανεπιστημίων έχουν ήδη ανακοινωθεί!  Μαθητές και φοιτητές βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σειρά από νέες προκλήσεις και διλήμματα. Μια από τις βασικότερες ανάγκες είτε σαν νέος φοιτητής είτε σαν μαθητής είναι η αγορά του φορητού σου υπολογιστή, αφού θα σου κρατάει παρέα για αρκετά χρόνια.  

Το laptop ή ο φορητός υπολογιστής είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, απαραίτητο και αρκετά σημαντικό γιατί μέσω αυτού μπορείς να παρακολουθείς μαθήματα, να κατεβάζεις  και να ανεβάζεις τις σημειώσεις σου, να δημιουργείς projects και εργασίες και να επικοινωνείς με φίλους και γονείς.  Αξιοσημείωτο όμως είναι πως για την επιλογή ενός laptop πρέπει οπωσδήποτε να λάβεις υπόψη σου τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, το κόστος και τις ανάγκες σου.  

Η Offsite είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο laptop. Τα έχουμε βρει στην πλούσια γκάμα με προσφορές του Portofolakis, ο οποίος ενημερώνει σχετικά με τις καλύτερες τιμές σε αρκετά μοντέλα φορητών υπολογιστών.  

Δες εδώ φορητούς υπολογιστές στις καλύτερες τιμές:

 

HP ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ (15-BS016NV)

Βρείτε εδώ 

 

LENOVO Φορητός Υπολογιστής 15''

Βρείτε εδώ 

 

DELL Inspiron Φορητός Υπολογιστής

Βρείτε εδώ 

 

HP ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ (15-BC401NV)

Βρείτε εδώ 

 

HP ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ (15-DA0050NV)

Βρείτε εδώ 

 

 

LENOVO Φορητός Υπολογιστής, 14”

Βρείτε εδώ 

Πατήστε εδώ για να βρείτε περισσότερες προσφορές και μοντέλα

 

24