Οι εθνικόφρονες, οι μιζαδόροι, το ρουσφέτι, οι ξεφτίλες και το φτύσιμο των νέων

Οι εθνικόφρονες, οι μιζαδόροι, το ρουσφέτι, οι ξεφτίλες και το φτύσιμο των νέων

26/09/2017 - 15:32
Της Έλενας Γεωργίου

Βρήκαμε άλλο θέμα για να ασχολούμαστε σε αυτές τις πιο κρίσιμες εκλογές για την πατρίδα μας, λόγω των πρόσφατων εξελίξεν στο κυπριακό και των επεκτατικών σχεδιασμών της Τουρκίας, παρά τις καθησυχαστατικές δηλώσεις των κυβερνώντων, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί!

Το θέμα που απασχολεί το λαό τις τελευταίες μέρες, είναι το ποιός είναι εθνικόφρονας και ποιός όχι. Αυτό τουλάχιστον είναι το μείζον ζήτημα τόσο για το ΔΗΣΥ όσο και για την “Αλληλεγγύη” Αν είναι δυνατόν. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η πολιτική των καφενείων; Διερωτώμαι εάν είναι με αυτόν τον τρόπο, που θα πείσετε τους ψηφοφόρους σας. Ποιός είναι ο πιο εθνικόφρονας!

Ακούστε λοιπόν κύριοι. Δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι:

Εθνικόφρονας είναι αυτός που κάνει ό.τι είναι δυνατόν για την ευημερία της πατρίδας του.
Εθνικόφρονας είναι αυτός που κινείται με βάση το συμφέρον της πατρίδας του και όχι αυτός που πηγαίνει στην αυλή του κατακτητή.
Εθνικόφορονας είναι αυτός, που δεν δέχεται ο λαός του να έχει λιγότερα δικαιώματα απο τον κάθε Ευρωπαίο πολίτη.
Εθνικόφρονας είναι αυτός που νομοθετεί για το καλό των πολιτών και όχι για μια μερίδα μεγαλο-επιχειρηματιών
Εθνικόφρονας είναι αυτός που κάνει τα πάντα, ώστε να υπάρχει αξιοκρατία, δίκαιο κράτος και δεν κλείνει ραντεβού στο γραφείο του για να ”κανονίσει” την κόρη του τάδε, στο δημόσιο.
Εθνικόφρονας είναι αυτός που δεν βάζει το χέρι στο μέλι, όταν του το προσφέρουν και ας “τρέχουν τα σάλια του”.
Εθνικόφρονας είναι αυτός που δίνει ελπίδα στους νέους μιας πατρίδας που παλεύει για την επιβίωσή της. Εκείνος που κάνει όλα εκείνα που πρέπει, ώστε οι νέοι μας να μπορούν να ονειρεύονται, να μιλάνε για τον τόπο τους και να μην ντρέπονται!
Εθνικόφρονας είναι αυτός που δεν ξεφτιλίζει τον τόπο του και την πατρίδα του με τις πράξεις του.

Για αυτό κύριοι, μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας τη λέξη “εθνικόφρονας”. Ο τόπος δεν σηκώνει άλλους εθνικόφορονες και οι νέοι μας, σας φτύνουν. Παίρνουν τα όνειρά τους, τα πτυχία τους και τις ικανότητές τους και φεύγουν για άλλες πατρίδες.

Αυτές, που ξέρουν πώς να αξιοποιήσουν όλα τα λαμπρά μυαλά, μακριά απο τα γραφεία “εθνικοφρόνων” πολιτικάντηδων.


Close