Εξορμήσεις Υπουργών υπέρ Αναστασιάδη…

Εξορμήσεις Υπουργών υπέρ Αναστασιάδη…

14/11/2017 - 15:53

Απ’ ότι φαίνεται από τις αναρτήσεις Συναγερμικών, από διάφορες προεκλογικές συγκεντρώσεις σε διάφορες κοινότητες και περιοχές, στις εξορμήσεις συμμετέχουν και οι Υπουργοί της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ακούγονται οι εξορμήσεις για στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη θα αυξηθούν και σε αυτές θα συμμετέχουν οι υπουργοί.

Επί τούτου υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις:

Από την μια λέγεται ότι οι εκάστοτε υπουργοί δεν πρέπει να αναμειγνύονται στα των προεκλογικών, διότι είναι υπουργοί όλων των πολιτών και όχι πχ μόνο των υποστηρικτών του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από την άλλη βεβαίως είναι και η άποψη ότι οι Υπουργοί οφείλουν να προβάλουν το έργο τους και να στηρίξουν αυτόν που τους διόρισες και αυτόν με τον οποίον άλλωστε συνεργάστηκαν και συνεργάζονται ενόσω είναι Υπουργοί.

Πάντως μόνο στην Κύπρο έχουμε τέτοιες εμμονές και προσπαθούμε να αλλοιώσουμε την λογική. Σε όλες τις χώρες του κόσμου τα στελέχη της κάθε κυβέρνησης στηρίζουν και φανερά και ανοικτά τον υποψήφιο της παράταξής τους. Και είναι και το πιο λογικό και το πιο ορθό.

Διότι πώς να το κάνουμε δηλαδή; Θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας για να το παίζουμε δήθεν «σωστοί»; Για παράδειγμα υπάρχει κανένας σε αυτόν τον πλανήτη που πιστεύει ότι ο Χάρης ή ο Ιωνάς ή ο Κασουλίδης αν δεν εμφανίζονται σε εξορμήσεις, σημαίνει ότι δεν έχουν θέση ή ότι δεν δουλεύουν υπέρ του Αναστασιάδη;


Close