Το νέο VIP hot spot όπου συχνάζουν οι celebrities της Κύπρου!

Το νέο VIP hot spot όπου συχνάζουν οι celebrities της Κύπρου!
Που περνά πλέον τα βράδια της η ελίτ του νησιου;;;

Αγάπες  μου, η Ταμάρα είναι εδώ για να σας ανοίγει διάπλατα τα πόδια. Και στη συνέχεια, κάνω και μια προσπάθεια να σας ανοίγω τα μάτια. Έχω την εντύπωση πως δεν έχετε ιδέα, όταν κλείνετε τραπέζια στα διάφορα “IN” στέκια του νησιού, ποιο είναι πραγματικά το “In place”. Μα τα χίλια τηγανιτά σπαράγγια μου μέσα, είμαι εδώ για να μοιραστώ αυτή την πληροφορία μαζί σας, γιατί είμαι και πολύ large γκόμενα.

Έχουμε και λέμε, από ποιο μέρος της πρωτεύουσας έχουν περάσει και περνάνε ακόμη πρωτοκλασάτα ονόματα του νησιού? Σε ποιο μέρος συχνάζουν και often περνάνε και νύχτες εκεί η ελίτ του νησιού, η αφρόκρεμα, οι VIP που όλοι θα θέλαμε στο τραπέζι μας? Που είναι το πιο exclusive lounge στο νησί του χρυσοπράσινου μαϊντανού? Αν είστε ελεύθερες και ψάχνετε ματσωμένο γαμπρό, αδηφάγο και αλανιάρη, ξεχάστε τα μπαρ που ξέρατε! Θα σας δώσω κάποια ονόματα για να σας ερεθίσω (το ενδιαφέρον καλέ, είμαστε πολύ PG13 στήλη!). 

Αντρέας Ηλιάδης, Ανώτατος Εκ. Διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου, Ρίκκος Ερωτοκρίτου, τέως βοηθός Γ. Εισαγγελέα, Σάββας Βέργας, πρώην δήμαρχος Πάφου, Φειδίας Σαρίκας , πρώην Βουλευτής ΕΔΕΚ, Ευτύχιος Μαληκκίδης, Γενικός διευθυντής ΣΑΠΑ, Χρίστος Ορφανίδης, επιχειρηματίας, Στάθης Κιττής, πρώην πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΤΗΚ,  Γιαννάκης Κυαμίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής Νοσοκομείου Λευκωσίας, Δάφνης Αριστοδήμου, πρώην διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής Νοσοκομείου Λάρνακας, Ορέστης Βασιλείου, τέως γραμματέας του Σωματείου Υπαλλήλων της ΑΤΗΚ ΕΠΟΕΤ – ΟΗΟ ΣΕΚ, Μάριος Έλληνας, πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Χαράλαμπος Χαραλάμπου, πρώην βοηθός Διευθυντής Πυροσβεστικής (για το Μαρί), Αντρέας Λοιζίδης, πρώην διοικητής της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (για το Μαρί), και 5 πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι από ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ για την υπόθεση ΣΑΠΑ – ΧΥΤΑ.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, αν θέλεις κι εσύ να περάσεις ένα βράδυ με κυπριακά celebrities στις Κεντρικές Φυλακές! Σας τους έχω μαζέψει (σχεδόν) όλους. Τρέχετε να εντυπωσιάσετε σε κάθε εστιατόριο ή μπαρ που ανοίγει. Ντύνεστε στην τρίχα, μέσα στην παγιέτα και στριμώχνεστε στο Pavilion να δείτε Ρέμο! Αν θέλετε πραγματικούς σταρ, οι Κεντρικές Φυλακές είναι το VIP hot spot χρυσές μου. Σε λίγους μήνες όλοι θα κυκλοφοράνε ελεύθεροι, κάποιοι είναι ήδη σπίτια τους και θα σας προσφέρουν με τα κλεμμένα λεφτά, ζωή χαρισάμενη! Σας χαρίζω το Cypriot Dream δωρεάν, δοξάστε με! Στις Κεντρικές Φυλακές λοιπόν αδελφές μου, γιατί τα σίδερα είναι για κάτι τέτοιους λεβέντες.